Servicii de masa din portelan alb, pentru 6 persoane

Servicii din portelan polonez Cmielow si chinezesc Portelan Fine Bone China

Am ales sa va prezint cateva seturi pentru servirea mesei, realizate din portelan alb, produse de 2 companii renumite - una poloneza si una chineza.

Intotdeauna portelanul va fi elegant, asa ca, un serviciu de buna calitate merita sa ai acasa.

Oferta mea vine de la aranjareamesei.ro, unde sunt afiliat.

Iata cateva cuvinte despre cele doua marci de produse din portelan, apoi puteti vedea 6 seturi foarte frumoase pentru servirea mesei, seturi din portelan alb pentru 6 persoane:

Marca poloneza Cmielow impresioneaza piata europeana de portelan inca din anul 1970 prin calitatea deosebita; modele rafinate; atentia la cele mai mici detalii si pasiunea de a crea designuri unice. Inceputurile Cmielow dateaza inca din secolele XVIII-XIX si in decursul acestor doua secole au creat servicii de masa; de cafea; de tort; cesti; farfurii; platouri; supiere etc in colaborare cu designeri renumiti; ala caror stiluri sunt inca pastrate.

Portelanul Fine Bone China este un tip de portelan la fabricarea caruia se foloseste cenusa de oase.  Un potelan Fine Bone China de calitate foarte buna trebuie sa contina minim 30% cenusa de oase pana la ~40%. Este un tip de portelan, care este compus din cenusa de oase, feldspat si caolin. Fine Bone China este cunoscuta pentru duritatea, albiciunea si transluciditatea sa. De asemenea, este mult mai subtire decat alte tipuri de portelan.















Articol realizat ca afiliat aranjareamesei.ro, - 

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

aranjareamesei.ro%20

Comentarii