Oale sub presiune - Klausberg, KingHoff, Gastroguss si Fissler

 Oale minune - oale sub presiune

Oalele sub presiune mai sunt numite si oale minune - sunt foarte utile, mancarea se gateste mai repede, nu da in foc, are gust bun - eu nu as mai sta fara oala sub presiune in bucatarie.

Nu e rau sa ai doua dimensiuni de oale, pentru ciorba sau pentru cand ai de gatit o cantitate mai mica.

Avem aici o promotie - preturi reduse la oalele sub presiune vandute de ELEFANT - VEZI AICI OFERTA!

Oala Klausberg, inox, capac, inductie, KB-7220, Argintiu/Negru

Fabricata din otel inoxidabil 18/10 de foarte buna calitate, 
Baza ei asigura o distributie rapida si uniforma a caldurii. 
Alimentele se prepara rapid, iar caldura este bine pastrata in interior. Manerele din inox sunt invelite in silicon si nu se incalzesc la folosirea pe plitele pe inductie. Capacul este fabricat din sticla termorezistenta, transparenta. Manerul capacului asigura suport pentru a fi asezat pe blat. 
Gura vasului este construit astfel incat sa previna scurgerea.
Materiale: Otel inoxidabil si capac din sticla termorezistenta. 
Capacitate: disponibile mai multe dimensiuni
Se poate curata in masina de spalat vase. Se poate folosi pe toate sursele de gatit, inclusiv pe plitele cu inductie.


Cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania. Impreuna cu oala veti primi si un capac din sticla termorezistenta pentru a utiliza vasul normal, fara presiune.

Sunt disponibile diverse dimensiuni.

Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in cazul turnarii mecanizate.

Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa de pana la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru faptul ca nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura.

Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss este mai intai sablat, pentru marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta. Primul strat aplicat vasului este cel din oxid de titaniu, ars la 20.000°C, fiind aproape la fel de dur ca diamantul. Urmatoarele straturi aplicate sunt: stratul anticoroziv, stratul median cu particule ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.

Acest strat antiadeziv poate fi intalnit doar la vasele AMT Gastroguss si pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la curatarea usoara a vaselor, acesta are si un efect antibacterian.

Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina PFOA.

Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei Culinare Nationale a Germaniei.

Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi utilizata pe plitele vitro-ceramice, electrice sau pe gaz.


FISSLER - Oala sub presiune Fissler VitaVit Edition, 4.5 L, 22 cm, inductie, inox, Gri

Functia integrata, VitaControl asistent electronic pentru gatit, un sistem integrat de gatit in aburi si eliberare confortabila a acestora transforma fiecare piesa intr-un ajutor valoros in bucatarie. 

Structura conica a vasului si manerele scurte laterale permit asezarea oalelor de acelasi diametru una peste cealalta, pentru a economisi spatiu. Manerele detasabile aferente capacului fac ca aceasta oala sub presiune sa fie usor de curatat si de depozitat. 

Design unic. Asistentul electronic pentru gatit poate fi utilizat pe diverse tipuri de plita sau va poate aminti sa schimbati garnitura sau bateria. VitaControl poate de asemenea fi utilizat ca si timer de bucatarie. 

Gatit cu aburi fara presiune. Oala sub presiune VitaVit Edition convinge cu un nivel integrat de gatit in abur, ce nu necesita presiune astfel incat chiar si gatitul celor mai delicate alimente reusesc perfect. Astfel un food steamer devine inutil. Eliminarea aburului este confortabila si usor ajustabila. 

Datorita functiei de evaporare poti ajusta eliminarea aburului extrem de confortabil si precis.

Sistem simplu tip semafor Noul dispozitiv cu afisaj color al procesului de gatit este usor de controlat. Galben : intensitatea focului poate fi redusa; Verde : temperatura setata a fost atinsa si incepe timpul de gatire; RoĹźu : temperatura este prea ridicata; 3 nivele de gatire Suplimentar fata de obisnuitele 2 nivele de gatire (nivelul delicat si rapid), VitaVit edition asigura o noua functie de gatit cu aburi. Gatire in aburi fara presiune: puteti sa aruncati o privire, sa amestecati si sa condimentati in orice moment. Inclus accesorii de inalta calitate. Oalele sub presiune VitaVit Edition sunt echipate cu vas perforat cu trepied pentru gatire la aburi. Pentru acest produs puteti achizitiona separat Timer electronic Fissler VitaCrontrol.


KINGHOFF - Oala sub presiune KingHoff, inductie, 7 litri, KH-4807, Argintiu/Negru

In oala sub presiune puteti gati foarte rapid, pastrand in acelasi timp valorile nutritive si mineralele din alimente.
Fabricata din inox de foarte buna calitate, oala are manerul ergonomic, usor de folosit. Materiale: Otel inoxidabil. 
Capacitate: 7 litri. Diametru: 22 cm. 
Instructiuni de utilizare: Se poate curata in masina de spalat vase, fara capac. Se poate utiliza pe toate sursele de caldura, inclusiv pe plitele cu inductie.

VEZI ALTE OALE SUB PRESIUNE, CU PRET REDUS!

Promotie realizata ca afiliat ELEFANT!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

Comentarii