Apa mai buna pentru cafea si ceai - cana filtranta BRITA - vezi cum functioneaza

Cana filtranta BRITA Marella XL 3.5 L cu 2 cartuse MAXTRA+, albastra

Dupa ce am scris articolul de ieri, cu promotia la capsule de cafea si expressor gratis - VEZI AICI, in dimineata aceasta, cand mi-am facut cafeaua, m-am gandit cum poti sa eviti depunerile de piatra in aparatul de cafea.

Si, pentru ca auzisem de canile filtrante Brita, m-am pus pe cercetat.

La finalul articolului, am pus si prezentarea functionarii acestui sistem de filtrare - deoarece foarte multa lume nu are incredere in filtrarea apei prin diverse filtre - credeti voi, cumva, ca apa de la robinet sau cea imbuteliata este mai bine filtrata sau mai igienica?

Dintre toate formele, modelele si marimile, m-am oprit la doua modele care mi se potrivesc, din recomandarile altora se pare ca varianta de 3,5 litri este mai utila deoarece capacul se inchide etans si nu trebuie tinut cu mana cand torni apa, apoi apa este perfecta pentru espresorul de cafea, pentru ceai, pentru gatit, nu lasa depuneri si reziduuri.

Cana filtranta BRITA Marella XL 3.5 L cu 2 cartuse MAXTRA+, albastra

Plus ca acuma e la super-reducere, si poate fi achizitionata cu 47% DISCOUNT - VEZI DETALII!



- carafa din material plastic transparent, capacitate totala 3,5 l, capacitate apa filtrata 2 l;
- palnie speciala pentru filtru, din material plastic fara BPA (Bisfenol A);
- 2 cartuse filtrante, tip MAXTRA+ care poate filtra apa timp de 4 saptamani sau pana la aproximativ 150 l fiecare
- capac din material plastic, cu indicator tip Led pentru schimbarea cartusului filtrant.
Datorita dimensiunii si a formei compacte, canile sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, iar gratie designului elegant vor arata impecabil odata asezate pe mese.

Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase cu exceptia capacului care se va curata manual. Capacul se va curata manual.

Cana filtranta Marella este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartusului tip Meter, pozitionat pe capac. Usor de observat si de setat, acesta este un indicator AUTOMAT.
VEZI OFERTA pentru Cana pentru filtrarea apei "Marella", marca BRITA


Cana filtrare apa Brita Marella XL, 3.5 l, Albastra + filtru Brita

- arafa din material plastic transparent, capacitate totala 3,5 l, capacitate apa filtrata 2 l;
- palnie speciala pentru filtru, din material plastic fara BPA (Bisfenol A);
- cartus filtrant, tip MAXTRA+  poti filtra apa timp de 4 saptamani sau pana la aproximativ 150 l;
- capac din material plastic, cu indicator tip Calendar pentru schimbarea cartusului filtrant .
Cana filtranta Marella XL este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartusului tip Calendar, pozitionat pe capac. Usor de observat si de setat, acesta este un indicator manual; nu necesita  activare si nu se seteaza in mod automat.
Cum functioneaza? Odata ce incepeti sa utilizati noul cartus de filtrare, calculati data urmatoarei schimbari, si pur si simplu setati calendarul pe data respectiva. - unii prefera asa, deoarece isi seteaza propriile perioade de schimbare a filtrului, in functie de cat de multa apa consuma.

Celelalte modele de cani filtrante BRITA pot fi vazute AICI!

Si acuma, cate ceva despre noua tehnologie de filtrare:

Tehnologia MicroFlow

Comparativ cu versiunile anterioare ale cartuselor BRITA, MAXTRA+ dispune de o sita de filtrare cu 25% mai fina si mai eficienta si de o suprafata totala de filtrare cu 30% mai mare; apa de la robinet va fi trecuta in prima faza printr-o sita mai mare pentru o prima purificare, retinand mai intai particulele grosiere, iar la final va fi filtrata din nou, trecand printr-o sita mult mai fina.

Noua formula a particulelor de carbune activ "Micro Carbon", mai mici si mai rotunde decat cele folosite anterior, inlatura mai eficient si mai rapid impuritatile organice care afecteaza gustul si mirosul. In acelasi timp, rasina de schimbare de ioni  elimina calcarul si reduce rapid metalele precum cuprul si plumbul. Rezultatele performante ale canilor BRITA si gustul impecabil al apei filtrate se datoreaza in principal acestor particule.

Carbunele activ, obtinut din coaja de nuca de cocos, acum prezent sub o forma si mai compacta decat in versiunile anterioare ale cartuselor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apa. Micro-porii particulelor de carbune capteaza substantele nedorite, facand fata chiar si in lupta contra pesticidelor.

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA+?

Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.

Cum se desfasoara, efectiv, procesul de purificare a apei?

Simplu! Printr-un proces relativ rapid (in aprox. 1 minut), dar deloc superficial, care pare floare la ureche datorita celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA+.

1. Cea dintai sita opreste patrunderea impuritatilor;

2. Particulele "Micro Carbon" rezultate din nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;

3. Rasina de schimbare de ioni  retine metalele si impiedica depunerea calcarului.

4. Apa este trecuta, pentru o ultima filtrare, printr-o sita mai fina ce retine chiar si cele mai fine particule nedorite.

5. Apa este gata sa fie consumata!

Celelalte modele de cani filtrante BRITA pot fi vazute AICI!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

Comentarii