Set de 3 cratite cu maner detasabil

 Starter Set Green Planet Delimano - foarte practice, de neratat

Ce parere aveti despre un set de vase care se depoziteaza usor, ocupa spatiu putin, manerul este detasabil, deci nu incurca la depozitare - pare ideal!

Asa este setul de mai jos:

Starter Set Green Planet are un înveliș PPG Eclipse HB, cu pulbere de diamant - cel mai nou înveliș PPG. Este realizat pe bază de apă, fără substanțe nocive (PFOA, PFOS, Bisfenol...) și contribuie la protejarea mediului.

Învelișul este antiaderent și extrem de rezistent la zgârieturi, astfel ca tu să poți prepara orice fel de mâncare cu doar o picătură de ulei. După ce termini, curățarea este foarte ușoară!



Acest set conține vasele pe care le utilizezi cel mai des în bucătărie și de care vei fi extrem de mulțumit.
Cel mai important avantaj din punct de vedere practic al acestui set, al acestui tip de vase, este ca poți să depozitezi fiecare vas în interiorul celuilalt pentru a maximiza spațiul de stocare. 
Setul dispune și de un mâner separat, care te ajută să le manevrezi mult mai ușor - vei fi uimit cât de mult spațiu vei economisi în dulap, pe plită sau în cuptor (până la 230°C).


Vasele de gătit se vor încălzi rapid și uniform (fără zone calde sau reci)
Nu ruginește
Este rezistent și durabil

Starter Set Delimano Green Planet este prevăzut cu o placă de inducție din oțel inoxidabil, astfel că poate fi utilizat pe orice plită, inclusiv pe cea cu inducție. Nu este nevoie să schimbi plita!


PRET REDUS!
VEZI TOATE DETALIILE pentru Starter Set Delimano Green Plane!

Descoperă gama Green Planet

Noua gamă ecologică de vase Delimano este formată din oale și tigăi, pe care le puteți combina cu ușurință cu gama de capace Delimano. În plus, au fost concepute și 2 seturi diferite care te vor ajuta să pregătești orice preparat îți dorești.

Click aici >> Gama Delimano Green Planet

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Oferta realizata ca afiliat TOP-SHOP!

Comentarii