Canapele si fotolii pentru gradina si terasa

 E vremea de lancezit pe fotoliu in gradina

Daca nu acuma, atunci cand? Cand sa lenevesti al umbra in gradina? E vara cu adevarat, asa ca, e o placere sa te relaxezi cand vii de la lucru si in week-end in gradina.

Serile sunt lungi si calde!

Iata cateva seturi de mobilier de gradina, extrase dintr-o colectie foarte frumoasa, disponibila complet AICI!

Set lounge de gradina XXL, ratan, gri/alb

Colțar elegant de grădină. Cele 3 piese modulare se pot deplasa ușor pentru aranjamentul dorit. Cadrele din aluminiu rezistente la rugină sunt acoperite cu rattan sintetic durabil, iar pernele adaugă un plus de confort. 


Set de terasă din ratan cu 4 locuri, turcoaz / crem
Schema de culori vii turcoaz și alb subliniază un aspect proaspăt de vară. Cadrele simple argintii adaugă stabilitate, în timp ce ratanul fals asigură durabilitatea mobilierului. Scaunele adânci și confortabile se mândresc cu brațe practice și spătaruri frumos înalte. Pernele sunt acoperite cu o țesătură hidrofugă, rezistentă la pete. Toate piesele se pot deplasa ușor pentru orice aranjament dorit.


Set de ratan Contare, bej/gri
Acest set de canapea superb, cu un design clasic, oferă sezut confortabil pentru 6 persoane. Construit din rattan rezistent la intemperii și rășină rezistentă la UV, setul este ecologic și robust. Datorită caracteristicii sale modulare, colțul cu 5 locuri poate fi separat în 5 bucăți individuale atunci când este convenabil. Setul include perne de pluș și moi la atingere pentru toate scaunele și spătarele. Husele detașabile sunt fabricate din țesătură olefinică, ușor de întreținut, rezistentă la umezeală și rezistentă la pete. Perfectă pentru servirea băuturilor sau gustărilor, masa este acoperită cu un blat de sticlă securizata.


Set lounge Mcgehee, gri
Setul de grădină are un design modern și funcționalitate. Ca material este utilizat polirattanul rezistent la intemperii. Fibra sintetică modernă este împletită manual și impresionează prin potrivirea sa la exterior.

Set lounge Hauer, maro/alb, lemn masiv

Tapiterie cu material textil, cadrul exterior din lemn solid, cu aspect de tec, rezistent la apa.
VEZI OFERTA PENTRU Set lounge Hauer, maro/alb, lemn masiv

Daca v-au placut aceste seturi de mobilier de gradina, va invit sa vedeti mai multe AICI!

Articol realziat ca afiliat chilipirulzilei.ro

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa!

Comentarii