Mop Robot IRobot Braava 390 Turbo - sa nu te mai chinui cu spalatul gresiei de pe hol, baie si bucatariei

 Mop Robot IRobot Braava 390 Turbo

Sa maturi sau sa aspiri zilnic prin toata casa e ceva ce nu se face, ai vrea, dar tinde spre imposibil, ca e obositor, nu ai timp si asta e.

Si unde se aduna murdaria cel mai repede? Pe hol si in bucatarie! Chiar si in baie! Incerci sa mergi descult si simti plin de firimituri si praf, iar talpile se innegresc imediat.

Dar cat de bine ar fi ca un mic aparat sa se miste singur si sa spele gresia de pe hol si din bucatarie (si din baie)? 

Ar fi super! Asa ca, in minte cu aceasta idee, am gasit ceva ce pare perfect pentru aceasta misiune - curatenie perfecta pe gresia de pe hol si in bucatarie: Mop Robot IRobot Braava 390 Turbo!

Hai sa vedeti cum functioneaza:

Sa nu uit - zilele acestea (perioada limitata), Mopul Robot IRobot Braava 390 Turbo este redus cu -550 LEI - VEZI MAI MULT!
Specificatii importante pentru Mop Robot IRobot Braava 390 Turbo:
--> 2 moduri de curatare: matura si mop
--> Posibilitatea de a utiliza mai multe cuburi de navigare
--> Autonomie de 150min

In video-ul de mai jos puteti vedea cum se misca robotelul:

 

Este foarte silentios si de aceea nu deranjeaza pe nimeni in timp ce face o treaba excelenta. Este un robot controlat prin tehnologie NASA, echipat cu patru lavete din microfibra, dotat cu sistemul iAdapt 2.0, cub de navigatie NorthStar si tehnologia de incarcare rapida.

Sistem iAdapt 2.0 si cub pentru navigatie
Tehnologia dezvoltata in colaborare cu administratia spatiala americana NASA lucreaza acum ca un GPS intern. Navigare prin sistemul iAdapt 2.0 si cubul NorthStar pe care Braava il foloseste pentru a determina in siguranta pozitia sa in camera, si, mai important, pentru a determina petele care mai raman de curatat. Cand a terminat cu curatenia, Braava se intoarce intotdeauna la locul de unde a inceput. Aceasta este, de asemenea, puterea tehnologiei NorthStar.


iRobot Braava foloseste panze speciale din microfibra, cu proprietati de curatare excelente pentru maturat si curatat. Panza alba care este folosita pentru praf, murdarie mica si par de animale, este folosita pentru curatare uscata. Panza albastra a fost conceputa special pentru curatare umeda. Puteti atasa panzele respective de robot cu usurinta folosind un tampon cu un sistem de blocare magnetic si benzi de prindere din cauciuc. Cand curatarea sa terminat, puteti da jos cu usurinta carpa pentru o spalare rapida sau spalati-o intr-o masina de spalat.


In timpul curatarii Braava este la fel de linistit ca un soricel. Puteti curata dimineata devreme sau seara tarziu, deoarece Braava nu va deranja pe nimeni. Amintiti-va ca Braava nu este un aspirator, dar acesta este un mop robotic cu functia de curatare care reuseste sa colecteze praf, par, par de animale, si murdaria fina folosind carpe din microfibra. Roboti Braava sunt propulsati de un motor electric linistit, prin urmare, nu putem auzi Braava atunci cand face curatenie.

Braava 390 Turbo poate oferi doua moduri de curatare. Matura si mop. 
Nu va imaginati moodul matura ca o matura, care ar matura bucati de noroi uscat de pe hol. Acest mod serveste pentru a indeparta praful, parul, par de animale si murdaria fina de la toate tipurile de podele cu suprafata dure, chiar si in zone spatioase. 
Murdaria se lipeste de carpa din microfibra alba pe care aveti posibilitatea sa o scuturati cu usurinta atunci cand curatarea este terminata. Cand Braava se misca in jurul camerei in linii lungi, inainte si inapoi, tot timpul, inainte si inapoi, modul mop are rolul de a curata podele cu suprafata dura in mod eficient. Braava se misca in linii scurte, intotdeauna la dreapta, incoace si incolo, la stanga, incoace si incolo, in fata, in mod repetitiv. Datorita acestei tehnici, este capabil sa elimine in mod eficient grasimea, praful si chiar diverse pete.
Curatarea cu Braava este inteligenta, si mai presus de toate, ea este completa. Acesta trece pe sub pat, mobilier sau toaleta, curata bine de-a lungul peretilor, precum si in jurul cosul de gunoi sau in jurul picioarelor mesei. Acesta reactioneaza sensibil la obstacole in camera. Acesta nu loveste mobila. Si in cazul in care detecteaza, de exemplu, un covor in fata, se va opri, si va curata spatiul din jurul covor. Practic, se intelege ca a spala covorul cu o carpa din microfibra, nu este o idee foarte buna.

Articol realizat ca afiliat FLANCO!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa!

Comentarii