Organizatoare pentru dulapuri si sertare

 Cu lucrurile bine asezate si organizate e mai usor sa traiesti

Daca doriti sa aveti lucrurile bine asezate in dulap, usor de gasit si de folosit, daca doritisa scapati de obiectele imprastiate, pentru ca e greu de tinut ordine in spatiile prea mari din dulapuri, producatorii ne aduc diverse organizatoare, utile pentru o multime de tipuri de dulapuri si sertare, asa cum puteti vedea mai jos.

Va recomand sa vedeti si alte modele AICI!

Cos din sarma retractabil, 2 buc., argintiu, 400 mm


 Datorita traverselor complet extensibile cu rulmenti cu bile, aceste cosuri retractabile din sarma se deschid si se inchid cu usurinta. Acestea sunt compatible cu dulapuri sau bufete cu latimea de 40 cm si au o capacitate maxima de incarcare de 25 kg fiecare. Realizate din sarma din otel cromat lustruit, aceste cosuri de bucatarie sunt robuste, durabile si rezistente la rugina. De asemenea, acestea sunt detasabile, pentru o curatare usoara. Sunt foarte usor de asamblat. 


Organizator de perete Jungle Green - VEZI DETALII


RelaxDays, pentru haine, prosoape de bucatarie, alb, 13 x 2 x 31 c
Fara gaurire, poate fi pur si simplu impins pe placi si ofera imediat spatiu suplimentar de depozitare. Cele 3 carlige il fac deosebit de potrivit pentru curele, cravate si alte accesorii, dar puteti agata si cateva umerase pe sina de imbracaminte. De asemenea, puteti utiliza bara suspendata in bucatarie sau la vestiar, dupa cum este necesar.


Organizator pantofi cu 10 rafturi
Daca sunteti iritat de pantofii imprastiati in toata casa, atunci acest organizator este ceea ce aveti nevoie! Organizatorul are 10 rafturi ce pot sustine pana la 40 de perechi de pantofi in ordine. Suportul cantareste 1,6 kg. Este usor de transportat. Dimensions: 140 x 72 x 20 cm DIstanta intre rafturi: 15,5 cm Greutate: 1,6 kg Capacitate: pana la 40 de perechi de pantofi Material: Poliester: 100%

Acest dulap oferă mult spațiu pentru încălțăminte și cizme. Diferitele rafturi sunt confecționate din țesătură rezistentă la apă și sunt bine securizate. Fiecare nivel oferă spațiu pentru pantofi, sandale, balerini, compartimentul de jos având două uși pentru depozitarea fără praf. Dulapul cu pantofi deschis este ideal pentru coridoarele înguste și poate fi mișcat cu ușurință datorită greutății sale ușoare. Conexiunea de conectare face posibilă configurarea rapidă, care poate fi efectuată și de o persoană.




Organizator pentru dulap Business - VEZI DETALII!


Organizator pentru dulap Miko Chrome L - VEZI DETALII!
Disponibil pe mai multe dimensiuni









Compus din 5 bucati individuale, acesta este un organizator ce va aliniaza perfect hainele din garderoba! Ideal pentru tricouri si bluze, pe scurt, tot ce aveti intr-un dulap aruncat intr-o gramada. Datorita acestui organizator va puteti bucura de ordine in garderoba.

Dimensiunile, grosimea si design-ul suportului ofera posibilitatea de stocare cat mai compacta a hainelor, precum si pastrarea acestora in conditii optime. Se pot adauga elemente suplimentare individuale sau alte seturi peste cel existent pentru a mari capacitatea de stocare.



Set 6 organizatoare pentru sertare - VEZI DETALII!

VEZI ALTE ARTICOLE PENTRU ORGANIZARE SI DEPOZITARE!

Articol realizat ca afiliat VIVRE!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

Comentarii