Aspirator si mop cu aburi ROVUS

Cum sa scapi de chinurile curateniei

Ca de obicei, facutul curateniei ne da batai de cap - nu e o munca usoara si nu se termina niciodata! Oricat ne straduim sa pastram curatenia, mereu trebuie sa depunem eforturi ca sa o intretinem.

Prin urmare, cautam solutii care sa ne ajute, sa ne fie mai usor, sa poata oricine din casa sa participe, fara sa se chinuie.

Si nu era de ajuns ca ne chinuia facutul curateniei, mereu, acuma trebuie sa avem o grija in plus, de cand cu pandemia asta! 

Cautand solutii, am ajuns la ROVUS - un tip de aparat de aspirare care vine cu diverse variante, de la aspirare simpla, la aspirare cu apa, si la aspirare cu abur.

Am ales 3 modele - sunt dintre cele mai bune, si satisfac cele mai multe cerinte: curata, au multe functionalitati - pot fi folosite pe toate suprafetele, si au de la aspirare uscata pana la abur - care si dezinfecteaza.

Puteti vedea cele trei modele mai jos:

Aspirator PHANTOM WET&DRY

Aspiratorul Rovus Phantom Wet&Dry Vacuum este un aspirator practic pentru suprafețe multiple care oferă o putere de 1200 W și o gamă largă de funcții diferite. Puteți alege între aspirare uscată cu filtrarea apei, aspirare uscată clasică cu sac din pânză, aspirare umedă de lichide, curățare umedă folosind compartimentul integrat de șampon și funcția de purificare a aerului, menținându-vă locuința strălucitoare cu un singur dispozitiv.


Un singur aspirator pentru toate nevoile dvs. de aspirare
Folosiți puterea naturii cu ajutorul aspiratorului cu tehnologie de filtrare a apei pentru performanță superioară de curățare. Aspiratorul Rovus Phantom Wet&Dry Vacuum este un aparat de curățat pentru suprafețe multiple care oferă o putere de 1200 W și o gamă largă de funcții diferite, pentru:
Aspirare uscată cu filtrarea apei
Aspirare uscată cu sac de pânză
Aspirare umedă a lichidelor
Curățare umedă a mochetelor, canapelelor, scaunelor auto, folosind compartimentul de șampon integrat
Purificarea aerului


Cu ajutorul său, praful, scamele, murdăria și toate petele vor deveni fantome în locuința dvs.

Aspiratorul Rovus Phantom Wet&Dry Vacuum este un aspirator practic pentru suprafețe multiple care oferă o putere de 1200 W și o gamă largă de funcții diferite. Puteți alege între aspirare uscată cu filtrarea apei, aspirare uscată clasică cu sac din pânză, aspirare umedă de lichide, curățare umedă folosind compartimentul integrat de șampon și funcția de purificare a aerului, menținându-vă locuința strălucitoare cu un singur dispozitiv.

VEZI OFERTA COMPLETA pentru Aspirator PHANTOM WET&DRY


POSEIDON Aspirator & Stație cu aburi

Acum aveți la dispoziție o metodă mai ușoară și mai eficientă de a obține podele perfect curate, decât mătura, mopul și găleata. Cu Rovus Poseidon Steam&Vac puteți îndepărta murdăria și reziduurile cu un aspirator și puteți spăla și dezinfecta simultan, folosind puterea aburului.

Cu acesta, puteți curăța în siguranță practic orice podea, inclusiv lemn de esenta tare, faianță, ceramică, linoleum, marmură și granit.

Putere de curățare naturală care se potrivește cu ușurință tuturor mizeriilor
Rovus Poseidon Steam & Vac vă oferă liniștea de care aveți nevoie care vine cu un abur natural curat, folosind doar apă și fără substanțe chimice. Cu o capacitate de curățare pură de 1100W și caracteristici de abur la cerere, situate pe mâner, oferă abur supraîncălzit care funcționează până la 30 de minute unde și când ai nevoie pentru performanțe de curățare concentrate.
Cu puterea aburului creează eficient un mediu igienic și sigur, prin descompunerea murdăriei, contribuind la eliminarea prafului și acarienilor, precum și a cateriilor și virusurilor.


Sistem avansat de filtrare, funcții și accesorii pentru o curățare ușoară
Când aspirăm praful și mizeria, vrem să le păstrăm în vid. Aspiratorul Rovus Poseidon Steam & Vac are o capacitate de vidare mai mare, permițând vidularea unor particule de murdărie și mai mari. Și pentru a le împiedica în mod eficient să se întoarcă în aer, acesta dispune de două sisteme de filtrare - filtrul HEPA H12, care captează praful și resturile fine și asigură aerul de evacuare curat înapoi în cameră și filtrul de apă încorporat pentru a elimina eventualele impurități din apa de la robinet care vă ajută să vă protejați mașina.
Împreună cu un sistem eficient de filtrare, Rovus Poseidon Steam & Vac vine, de asemenea, cu o varietate de alte funcții și accesorii care vor face curățarea zilnică mai ușoara:
Lavetele super-absorbante din microfibră pot fi lavabile și reutilizabile la mașină.
Ușor de îndepărtat sistemul de prindere al lavetei pentru o schimbare comodă și rapidă a acestora
Accesoriul pentru covoare vă permite să curățați și să igienizați mai ușor 
Rezervorul de apă separat păstrează resturile în coșul de praf uscat și departe de aburi.


Aspirator Vertical cu Mop 2 in 1 Victoria Vac

Acest aparat combină cele mai necesare două dispozitive pentru treburile casnice – aspiratorul și mopul într-un singur aparat. Rovus Victoria Vac îți va schimba modalitatea de curățare pentru totdeauna.
Aspiratorul Victoria Vac reprezintă aspirarea multifuncțională și ștergerea pardoselii - dintr-o singură mișcare - aspirator vertical, aspirator de mână și un sistem de ștergere integrat, potrivit pentru toate pardoselile dure.

Aspirare puternică cu tehnologie ciclonică
Aerul intră rapid în mișcare ciclonică și este accelerat în continuare prin trecerea curbată a aerului care separă efectiv praful de aer. Poți aspira cu ușurință folosindu-te doar de unitatea de mână detașabilă. Vei putea curăța oriunde, fără fir, cu aceeași putere de aspirare.
Un sistem de filtrare cu 3 straturi poate captura până la 95% dintre microparticule, eliminând alergenii precum polenul, părul animalelor de companie și praful de acasă, ajutându-te pe tine și familia ta să respirați mai ușor. Filtrul este lavabil și poate fi reutilizat de multe ori.

Perie Turbo pentru a elimina rapid murdăria
Aspirarea puternică datorită tehnologiei ciclonice este combinată cu o perie turbo puternică de 3000 RPM și perii laterale. Peria turbo oferă performanțe puternice pe podele și covoare dure și preia toată murdăria și puful dintr-o singură mișcare.
Ceea ce diferențiază cu adevărat Victoria Vac de alte aspiratoare este utilizarea unui sistem unic de ștergere, pentru a îndepărta petele încăpățânate și murdăria de pe podele în timp ce aspirați.

Un rezervor de apă cu întrerupător de pornire/oprire eliberează uniform apa pentru a menține umezeala optimă pentru curățare. Acum puteți aspira și da cu mopul în același timp, rezultând o curățenie strălucitoare pe toate podelele dure, fără a utiliza substanțe chimice dăunătoare
AVANTAJE IMPORTANTE:
Fără fir
Ești liber să cureți oriunde ai nevoie - pe oricare tip de podea sau covoare. Poate fi utilizat în casă, în jurul casei sau chiar pentru a aspira interiorul mașinii.

Lumini LED
Luminile LED amplasate în fața periei de aspirare asigură faptul că nu rămâne nici urmă de murdărie.

Perii laterale
Periile laterale permit ridicarea murdăriei din colțuri, fără probleme. Lucrând împreună cu peria principală turbo, acestea vor asigura curățenie impecabilă - toată murdăria uscată va fi îndepărtată rapid și ușor

Recipientul pentru praf
Cu ajutorul recipientului pentru praf, vei elimina murdăria fără să o atingi. Nu îți face griji cu privire la cumpărarea sacilor pentru praf. Victoria Vac vine cu un sistem fără sac.

VEZI DETALII OFERTA PENTRU Aspirator Vertical cu Mop 2 in 1 Victoria Vac

Articol realizat ca afiliat ROVUS si TOP-SHOP!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

Comentarii