2 seturi de mobila de bucatarie culori indraznete

SETURI DE MOBILA DE BUCATARIE

Bucatarie ar putea un spatiu mai viu colorat in casa, elegant si modern, cu o mobila colorata ce sa iti aduca o placere in plus si o stare de buna dispozitie cand esti pe la bucatarie.

Cu aceste senzatii de placere in gand, am gasit doua seturi de mobila de bucatarie foarte atragatoare, culori indraznete si de mare efect, extrase din colectia de SETURI DE MOBILA DE BUCATARIE de la MATHAUS!

Mobila bucatarie Cromatica, alb-verde, pal melaminat, lungime 2,6 m


Este destinata ansamblurilor rezidentiale de dimensiuni medii si mari. Cu o lungime de 2,6 m si un design modern, iti ofera un spatiu functional, si compartimentat eficient pentru a raspunde nevoilor moderne.
Este disponibila in culoarea verde si dispune de un blat melaminat, alb. Bucataria este realizata din pal melaminat de 18 mm. 
Mobila este prevazuta cu picioare reglabile care iti asigura un spatiu de lucru bine organizat si ordonat pe care il poti ajusta in functie de necesitatile incaperii.
Corpurile inferioare au o inaltime de 90 cm si o adancime de 45 cm, fiind potrivite pentru depozitarea accesoriilor de bucatarie. Cele patru sertare iti garanteaza pozitionarea corecta a tacamurilor. 
Mobilierul de bucatatie este prevazut, in total, cu 11 usi, 6 polite si 4 sertare. 

Poti monta corpurile superioare la orice inaltime doresti, astfel incat sa corespunda caracteristicilor incaperii si sa iti asigure accesul la toate rafturile. Dispune atat de corpuri inchise, cat si de un corp tip vitrina de sticla. Au o inaltime de 65 de cm si o adancime de 33,5 cm, fiind potrivite pentru depozitarea corespunzatoare a veselei.

Mobilier pentru bucatarie Stendhal, negru lucios si rosu lucios

Are mai multe variante pentru depozitare si sa ii sporeasca functionalitatea. Cu lungimea de 2,6 m, mobilierul dispune de o compartimentare eficienta pentru organizarea articolelor necesare in bucatarie.

Combinatia dintre negru lucios si rosu lucios (fronturile sunt realizate din MDF) creeaza un aspect elegant si armonios, care se va incadra cu usurinta intr-o bucatarie de dimensiuni mici sau medii, intr-un apartament sau intr-o casa, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al utilitatii
Corpul superior este alcatuit din sapte spatii pentru organizare, o usa are oglinda aplicata. Organizarea se poate face pe rafturi.
Corpul inferior este alcatuit din sase spatii pentru organizare, si are o parte cu usa mai mica si cu doua sertare. Avand inclus si blatul in culoare bej, facand bucataria functionala. Acest blat nu este termorezistent si are grosimea de 28 mm.

VEZI SI ALTE SETURI DE MOBILA!

Articol realizat ca afiliat MATHAUS!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii