4 modele de GRATARE ELECTRICE cu capac

 Cu ce sa faci gratare in casa

Gratarele electrice nu fac atat de mult fum ca si gratarele de la iarba verde, clar!

Si acestea, pe care le prezint mai jos, au un avantaj major - nu stropesc, daca lasi capacul - e ca si cum ai cumpara ceva de la un magazin specializat - o shaormerie - doar ca iti prepari sandvisul sau shaorma sau grilul exact asa cum vrei tu - gasesti nenumarate retete pe net!

Am ales 4 gratare electrice cu bune referinte de la alti cumparatori, produsele sunt extrase din oferta eMAG (unde sunt afiliat) - BLACK FRIDAY - are loc vineri, 12.11.2021 - VEZI IN MAGAZIN!

Gratar electric cu timer Tefal Super grill GC451B12, 2000 W, 4 Nivele, Inox/Negru

Rezultate perfecte:  crusta superba la exterior si interior fraged. Prepara toate tipurile de ingrediente, pentru orice ocazie: legume, sandwich, peste/pui şi carne roşie pentru toate gusturile şi preferinţele. 
Temperatura ajustabila pentru diferite tipuri de ingrediente
Placile detasabile si tavita de colectare a lichidelor compatibile cu masina de spalat vase, pentru usurinta in utilizare
Putere 2000W
Temperatura pana la 250 °C pentru rezultate perfecte: crocant si caramelizat la exterior, fraged si suculent la interior
Setari de temperatura ajustabile pentru precizie in gatire
3 pozitii adjustabile in functie de ingrediente
Pozitia 1: approx 160°
Pozitia 2: approx 210°
Pozitia 3: approx 250°
Multi-functional
2 pozitii de gatire: 
Grill
Barbecue: deschis la 180°

Gratar electric Heinner HEPG-F2000BKSS, placi fixe antiadezive, deschidere 180°, temperatura reglabila, Negru/Inox
Deschidere 180°
Datorita placii cu deschidere 180°, ai la dispozitie multiple posibilitati de gatire, pentru o intreaga lista de retete, cu efort minim.
Pe acest grill se poate gati pe ambele parti avand deschiderea de 180 grade
Termostatul reglabil iti ofera posibilitatea de a selecta temperatura potrivita fiecarui tip de mancare, pentru ca rezultatele sa fie intotdeauna perfecte: crocant si caramelizat la exterior, fraged si suculent la interior.

Puterea sa de 2000 W il ajuta sa ajunga intr-un timp foarte scurt la temperatura optima prepararii, mentinerea constanta a acesteia si incalzirea uniforma a suprafetei. 
termostatul reglabil te ajuta sa setezi temperatura optima pentru a obtine rezultatul dorit.
Gratarul este prevazut cu doua recipiente de scurgere, detasabile, usor de curatat, care au rolul de a colecta grasimea scursa in timpul prepararii.
Avand deschiderea de 180°, gratarul iti da posibilitatea sa dublezi suprafata de gatit pentru a putea prepara o cantitate mai mare pentru mai multe portii, o singura data.

Dispunand de un senzor automat pentru gatit, timpul de preparare si temperatura sunt reglate automat in functie de grosimea si de numarul de portii asezate pe suprafata de gatit. Indicatorul luminos pentru nivelul de gatire permite monitorizarea procesului de gatit, pentru prepararea gratarului exact asa cum iti place. Este prevazut cu 6 programe automate de gatit, un program pentru alimente congelate si un mod manual cu 4 setari de temperatura
Cele 6 programe automate de gatit (burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie, peste) si programul pentru alimente congelate asigura rezultate perfecte de fiecare data.
Modul manual suplimentar cu 4 nivele reglabile de temperatura iti permite sa gatesti orice si este perfect adaptat pentru fructe si legume, pentru a le prepara exact asa cum iti doresti.
-  Compatibilitate cu masina de spalat vase: placile si tava pentru sucuri.

MERGI IN MAGAZIN!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii