Happy Days - cu 15% extra reducere!!!

Blender portabil TO-GO JOY, Robot de bucatatie Delimano PRO, Aparat de curatat cu aburi NANO PRO

Ultimele 5 zile ale acestui an vor fi cu adevarat norocoase, pentru ca in perioada 27-31 decembrie  TOP-SHOP va desfasura Campania Lucky Days, unde vor acorda 15% Extra reducere la orice achizitie pentru produsele noastre: Dormeo, Delimano, Rovus, Wellneo si Walkmaxx.

Asadar, perioada este 27 - 31 decembrie.

Articol realizat ca afiliat TOP-SHOP!

Blender Portabil To go Joy + Mini Bufnița de Crăciun Merry Delimano

Un cadou în ediție limitată, ideal pentru cei dragi - Blenderul Portanbil To Go Joy te va ajuta să te bucuri în acest sezon răcoros de doza zilnică de vitamine și nutrienți, iar Mini Bufnița Merry este întotdeauna gata să creeze o atmosferă plăcută. Blenderul are un motor de 600 W și lame din oțel inoxidabil. Mai mult decât atât, setul vine cu sticlă și capac portabile, astfel încât să poți lua cu tine băutura oriunde mergi. - VEZI DETALII PROMOTIE AICI!

Robotul de Bucătărie Delimano PRO

Robotul de Bucătărie Delimano PRO este puternic, reproiectat și aduce gătitul la nivelul următor. Mișcările planetare acoperă total suprafața bolului, funcție Soft Start, 6 niveluri de viteză plus funcție PULSE. Acum mai puternic și mai rezistent, cu 1400 W, angrenaj metalic, vas din oțel inoxidabil 4,5l, 3 accesorii de bază și protecție anti-stropire încorporată. - VEZI DETALII PROMOTIE AICI!

Aparat de Curățat cu Aburi Nano

O casă curată și igienizată este acum mai importantă ca niciodată. Folosiți puterea naturală a aburului pentru a curăța, dezinfecta și igieniza cu Aparat de Curățat cu Aburi Nano, eficient împotriva murdăriei și germenilor. Puterea aburului este îmbunătățită cu noua tehnologia nano de curățare profundă, rapidă și ușoară. Include 3 accesorii pentru toată casa, inclusiv pentru textile. - VEZI DETALII PROMOTIE AICI!

Articol realizat ca afiliat TOP-SHOP!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii