Articole de bucatarie - realizate din bambus, lemn, coaja de cocos

Produse din materiale naturale - pentru bucatarie

Am gasit cateva lucruri foarte frumoase si utile, ustensile pentru bucatarie, realizate din materiale naturale - bambus, lemn si chiar din coaja de cocos.
Bambusul este o materie prima rapid regenerabila. Acest lucru protejeaza atat mediul, cat si creatiile dvs. de gatit, deoarece bambusul este inodor si insipid. In acelasi timp, se caracterizeaza prin robustete si rezistenta, ceea ce il face perfect ca material pentru taieturi.
Bolurile din cocos sunt obtinute din coaja de nuca de cocos dupa ce a fost extras laptele si uleiul de cocos. Sunt produse vegane, ecologice si in armonie cu natura.
Unice prin natura, fiecare bol are propria culoare, dimensiune si forma, iar stralucirea ii este oferita de uleiul de cocos.
Utilizarea produselor din cocos, bambus si lemn ecologic este o actiune puternica de manifestare a iubirii fata de natura si pamant.
Aceste produse nu se spala in masina de spalat vase.












Daca sunteti in cautarea de ... altceva, din materiale prietenoase cu meniul - lemn, bambus, cocos - va invit sa vedeti toate produsele in eMAG - de unde am adus produsele de mai sus, magazin in care sunt afiliat!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

Comentarii