Paturi de vara Dormeo, din bumbac

Paturi DORMEO fabricate 100% din bumbac moale, care permit o bună circulație a aerului

Tesătura moale care permite pielii să respire îți permite să te bucuri de o senzație de bine, fără a te supraîncălzi și a transpira în nopțile toride. 

Bumbacul natural a fost folosit timp de secole datorită combinației sale de proprietăți remarcabile. Este moale, aerisit, hipoalergenic și absoarbe umezeala, perfect pentru a fi utilizat direct pe piele, fie că este sub formă de îmbrăcăminte sau lenjerie de pat. În același timp, bumbacul este rezistent, durabil și își poate păstra culoarea și forma ani de zile, făcându-l un material practic și totodată accesibil. De aceea este cea mai bună țesătură pentru o pătură de vară, una pe care să-ți placă să o ții lângă tine și să adormi ușor sub ea.

Sunt disponibile cateva modele si culori:


Disponibilă în 3 mărimi
Această pătură de vară este disponibilă în trei dimensiuni - 130x190, 200x200 și 220x220 cm si mai multe culori. Se spală la mașină la 60°C și se usucă rapid, pentru usurință în utilizare și igienă. Este o completare ideală la colecția ta de lenjerie de pat Dormeo de înaltă calitate, pentru un somn minunat în toate anotimpurile. - VEZI MAI MULT!

Concepută din 100% bumbac care permite circulația aerului
Deși concepută pentru a fi folosită într-un dormitor, Pătura de Bumbac Dormeo Nature`s vine în două culori, cu imprimeu floral sau cu frunze și va adăuga un nou stil pentru a reîmprospăta orice cameră.
O poți folosi pe canapele, scaune, bănci sau alte articole pentru a adăuga delicatețe și culoare. 
Perfectă pentru a fi luată afară și folosită pe jos pentru un plus de căldură sau protecție împotriva soarelui în grădină sau la plajă, la camping sau la picnicuri.
Țineti-o în mașină pentru a proteja banchetele de animale, chiar și după cele mai noroioase aventuri ale lor.
Această pătură de vară este disponibilă în trei dimensiuni cunoscute, 130x190, 200x200, și 220x220cm. Poate fi spălată la mașină la 60°C și beneficiază de uscare rapidă pentru a ușura utilizarea și igiena. O completare ideală pentru colecția ta de așternuturi de înaltă calitate, pentru un somn minunat indiferent de sezon.
Pătura de Bumbac Dormeo Nature`s face parte din colecția exclusivă Nature`s. O gamă în creștere de articole asortate cromatic, care aduc o parte din sentimentele de pace și de calm oferite de natură chiar în casa ta, conturând un mediu favorabil relaxării, reducerii stresului și bucuria de a petrece momente frumoase împreună cu cei dragi. - VEZI MAI MULT!

Este o pătură de dimensiuni mari, realizată din bumbac moale, 100% turcesc.
Modalitatea perfectă de a păstra un mediu răcoros și uscat pe timp de noapte. Poate fi folosită pe canapea, la plajă, în camping sau la picnic. Disponibilă în 2 dimensiuni și 5 culori perfecte pentru vară.
Se simte minunat atunci când adormi sub ea sau când vrei să te relaxezi în nopțile de vară.
Învelește-te cu ea pentru puțină căldură când stai în grădină sau folosește-o ca protecție împotriva soarelui când mergi la piscină.
Păstrează una în mașină - vei fi uimit cât îți va fi de utilă o pătură în călătorii. - VEZI MAI MULT!

VEZI SI ALTE PRODUSE DORMEO!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii