COMBINA FRIGORIFICA BEKO - NEO FROST, tehnologie de ultima generatie AeroFlow

FRIGIDER SI COMBINA FRIGORIFICA BEKO - tehnologie avansata in pastrarea alimentelor proaspete

Am devenit fan al marcii BEKO de mult timp, cand am luat primul produs Beko  si nici nu aveam habar despre calitatea lui - arata bine si promitea sa fie bun. Si s-a dovedit, in timp, ca asa e!

Prin urmare, imi place sa va arat si voua aceste frigidere BEKO care au calitati exceptionale in pastrarea alimentelor un timp lung, in cele mai bune conditii.

In plus, pentru o scurta perioada de timp, puteti profita de o oferta excelenta - reduceri de pret consistente - VEZI INTREAGA PROMOTIE AICI!

Combina frigorifica Beko RCNE560K40DXBN, 510 l, NeoFrost Dual Cooling, Compresor ProSmart Inverter, Dozator de apa, Clasa E, H 192 cm, Argintiu

Iata cateva dintre calitatile acestei COMBINE FRIGORIFICE BEKO NeoFrost Dual Cooling:

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent.

Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter beneficiaza de 10 ani garantie la compresor.

Water dispenser - Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii.

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.


Frigider cu doua usi Beko RDNE650E40DZXBRN, 630 l,Neo Frost Dual Cooling, Everfresh+, HarvestFresh, AeroFlow, Compresor ProSmart Inverter, Dozator apa, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox


Frigiderul cu doua usi RDNE650E40DZXBRN de la Beko include functii si caracteristici menite sa iti mentina mancarea gustoasa si proaspata. Tehnologia AeroFlow intarzie deshidratarea fireasca a alimentelor in timp si iti asigura fructe si legume suculente si mese pastrate proaspete mai mult timp.
ehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga. Conform testarilor realizate de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparativ ziua 0 si ziua 5.

AeroFlow: Prin intermediul distribuirii uniforme a temperaturii si a reducerii la minim a fluctuatiilor de temperatura la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire, se obtine reducerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete. Astfel, datorita utilizarii tehnologiei AeroFlow prospetimea, aspectul si suculenta alimentelor proaspete vor fi mentinute mai mult timp.

Everfresh+ Tehnologia Beko EverFresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia EverFresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. Testat de SGS, pentru broccoli si salata, in comparatie cu un compartiment standard pentru fructe si legume.

VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru Frigider cu doua usi Beko RDNE650E40DZXBRN, 630 l,Neo Frost Dual Cooling, Everfresh+, HarvestFresh, AeroFlow, Compresor ProSmart Inverter, Dozator apa, Clasa E, H 187 cm, Dark Inox

Articol realizat ca afiliat eMAG!

VEZI ALTE PRODUSE DIN OFERTA!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii