PERNĂ DREAM CU EFECT DE RĂCIRE

Pernă Dormeo 2 în 1 Cooling

Deoarece avem o vara exagerat de calda, si chiar daca ne racorim cu aparate de climatizare - varianta scumpa, dar ce sa faci, totusi, putem sa ne ajutam si cu alte solutii - cel putin in ceea ce priveste dormitul - ma gandesc aici la aceasta perna Dormeo 2 in 1 cu efect de racire - care iti realzeaza conform cand stai in pat, cand dormi, datorita modului in care este conceputa.

O perna îmbunătățită cu caracteristici speciale pentru a oferi un somn mai profund și mai confortabil. 

  • Învelișul tricotat al părții de răcire are un design modern cu bule pentru a imbunatati respirabilitatea și a produce efectul de răcire.
  • Husă din bumbac 100%.
  • Spumă de memorie cu efect de răcire.
  • Personalizează perna prin reglarea înălțimii și a fermității. Desfă-o și scoate umplutura pentru o pernă mai joasă sau mai moale.

Două fețe pentru utilizare pe tot parcursul anului

Perna răcoritoare Dormeo® 2în1 are două fețe pentru utilizare pe tot parcursul anului, o pernă clasică în care iti va plăcea să te afunzi înainte de a adormi. 

Partea cu efect de răcire

Partea de răcire a pernei folosește un strat de spumă cu memorie avansată Air Effect, care conține granule speciale de gel care menite sa îndepărteze căldura de pe corp. Utilizarea TENCEL™ Lyocell pe această parte a husei oferă confortul răcoros al acestei noi țesături remarcabile derivate din lemn sustenabil.

Partea pentru toate anotimpurile

Cealaltă parte a pernei are un design tradițional, pentru toate anotimpurile, care o face perfecta pentru cea mai mare parte a anului sau pentru cei care au un program de somn regulat, avand o husa din bumbac 100% îmbunătățită cu tratament antibacterian și antimicrobian CleanEffect® Lite pentru o prospețime de durată.


Interior din microfibre WellSleep pentru un confort clasic, personalizat

Interiorul pernei este realizat 100% din microfibre avansate Wellsleep®, oferind tot confortul și volumul pernelor din puf, dar într-o formă convenabilă și ușor de întreținut. Lucrând împreună, aceste microfibre creează o structură unică, cu mii de buzunare de aer, pentru greutate redusă,  circulație optima a aerului și suport incredibil, cu absorbție minimă a umidității, si rezistentă la pete și mirosuri. O simplă deschidere cu fermoar iti permite sa adaugi sau să scoti fibre din perna pentru fermitatea și înălțimea pe care ti-o doresti.

Ușor de întreținut

Când stratul de spumă cu efect de racire este îndepărtat, perna este complet lavabilă la 40°C și se usuca rapid, ceea ce face ca zilele de spălare să fie mai putin anevoioase. Dimensiunea standard de 50x70 cm înseamnă că perna se potrivește perfect cu majoritatea fețelor de pernă, fiind un accesoriu excelent pentru colecția ta de lenjerie de pat de calitate.

VEZI TOATE DETALIILE/ CUMPARA AICI PERNĂ DREAM 2 ÎN 1, CU EFECT DE RĂCIRE 50X70

Articol realizat ca afiliat TOP-SHOP!





Comentarii