2 aspiratoare fara fir: Aspirator vertical Dyson V8 Absolute si Aspirator de mana si vertical H.Koenig

Aspiratoare fara fir - foarte utile

Aspiratoarele fara fir sunt utile si usor de folosit - se incarca la priza, si iti faci treaba foarte bine cu ele.

Am ales 2 modele -un Dyson - marca foarte cunoscuta, si un nume necunoscut la noi, insa un produs excelent.

Aspirator vertical Dyson V8 Absolute, 425 W, 21,6 V, 0.54 l, autonomie 40 min, Gri/Galben

Am ales acest aspirator vertical pentru prezentare, datorita faptului ca are foarte multe review-uri favorabile, asa ca iata-l:

Motorul puternic actioneaza peria electrica Direct Drive si antreneaza perii rigizi din nylon pentru a indeparta firele de praf ascunse adanc in covoare, dar si firele nedorite de par ale animalelor de companie.
Perie de curatare moale Soft este invelita in nylon fin pentru a indeparta murdaria de pe suprafetele dure precum gresia si parchetul, in timp ce filamentele anti-statice din fibra de carbon inlatura particulele fine de praf.
Motorul Digital Dyson V8 a fost special proiectat pentru a asigura o aspirare puternica atat pe covoare, cat si pe suprafete dure precum parchetul si gresia.
Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute dispune de o baterie cu o autonomie de pana la 40 de minute in modul Standard, fara a sacrifica puterea de aspirare.
Sistemul de filtrare a aerului retine pana la 99.97% din particulele cu dimensiuni de pana la 0,3 microni si elibereaza aer curat.
Tehnologia brevetata 2 Tier Radial, dezvoltata cu atentie de-a lungul anilor are la baza 15 cicloni dispusi radial pe 2 niveluri, care aspira cu putere particulele microscopice de praf din aer.
Capatul de aspirare pentru spatii inguste (Crevice tool Quick Release) iti permite sa ajungi pana si in acele zone aparent inaccesibile, precum in spatele dulapului sau in colturi. 


VEZI ALTE SPECIFICATII pentru Aspirator vertical Dyson V8 Absolute, 425 W, 21,6 V, 0.54 l, autonomie 40 min, Gri/Galben

Aspirator de mana si vertical H.Koenig, UP600, 2 in 1, fara sac, clasa energetica A, 2 viteze, EasyClean, multifunctional birou, auto, acasa, autonomie 35 min, multisuprafete, accesorii incluse, multifunctional, usor, rosu

Creata in 1960 in zona Ruhr din Germania de Vest in timpul restructurarii industriale de catre Helmut Koenig, un fabricant de fier.
Ingenios si priceput, Helmut Koenig isi pune o provocare: sa-si creeze propriul atelier pentru fabricarea de electrocasnice. Atingand un succes mare in doar cativa ani, gama de produse a crescut constant. Odata cu extinderea industriala la acea vreme, el si-a extins productia la fabricile vecine si a devenit referinta pentru micile electrocasnice din zona.
Peste 50 de ani mai tarziu, H.Koenig este acum un brand international care ofera cea mai completa gama de aparate mici de uz casnic cunoscute pentru fiabilitatea, eficienta si designul lor. 

Datorita accesoriilor sale, puteti curata colturile greu accesibile ale casei: rafturi, deasupra si dedesubtul mobilierului si multe alte locuri.
Eficient, UP600 foloseste sistemul ciclonic pentru a propulsa praful si murdaria direct in rezervorul detasabil transparent.
Este echipat cu doua viteze de aspiratie pentru a schimba puterea in functie de nevoile dumneavoastra.
Cu UP600 veti putea curata fiecare colt al casei!



VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru Aspirator de mana si vertical H.Koenig, UP600, 2 in 1, fara sac, clasa energetica A, 2 viteze, EasyClean, multifunctional birou, auto, acasa, autonomie 35 min, multisuprafete, accesorii incluse, multifunctional, usor, rosu

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii