5 modele de sere mici, de gradina - si pret redus

Sere practice pentru gradinuta 

Am gasit o oferta la sere de gradina foarte dragute  si practice - asa incat sa ai plante frumoase si iarna, sa reziste cu bine pana revine primavara.

Iata cateva modele mai jos, intreaga colectie este DISPONIBILA AICI - la AOSOM!

Outsunny Mini Sera de Gradina cu 3 Etajere din Lemn de Brad si Policarbonat, Deschidere Laterala si Frontala, 58x44x78cm, Portocaliu

STRUCTURA SOLIDA: Sera din lemn este realizata din lemn de brad si panouri din policarbonat. Exista o deschidere de acces in partea de sus si usi duble pentru deschiderea catre rafturile mici din interior.

PROTECTIE: Structura acestei sere de gradina va prelungi sezonul de vegetatie si va proteja plantele de inghet. Peretii din policarbonat sunt rezistenti la razele UV, in timp ce peretele superior poate fi rabatat.



DESIGN 2 iN 1: Jardiniera inaltata este dotata cu o mica sera din policarbonat pentru a proteja plantele dumneavoastra. Puteti alege utilizarea doar ca jardiniera sau combinata cu acoperisul, pentru a garanta un mediu de crestere perfect pentru plantele dumneavoastra.
STRUCTURA REZISTENTA: Corpul principal al jardinierei caseta este construit din PVC si aluminiu, anti-imbatranire, impermeabila si anti-rugina si are durata indelungata de utilizare. Nivelul de rezistenta la vant ajunge la gradul 4.
SPAȚIU AMPLU PENTRU PLANTARE ȘI CONSERVARE: Jardiniera de exterior poate fi utilizata pentru a planta sau cultiva flori si plante. Raftul inferior ofera spatiu amplu pentru pozitionarea vaselor mici de flori sau instrumente.


Outsunny mini sera, lemn si policarbonat, 90x92x28cm, gri este realizata din policarbonat, transparent. Permite luminii solare sa patrunda. 
Cadru din lemn de molid, cu finisaje. Este rezistent si impermeabil. 
Permite ventilare prin deschiderea acoperisului, astfel incat plantele sa fie bine ingrijite. 
Outsunny mini sera, lemn si policarbonat, 90x92x28cm, gri are acoperis inclinat, previne acumularea de apa.


- este realizata din material rezistent, acoperit cu pulbere si tesatura PVC, transparenta. 
- permite luminii sa patrunda. Are protectie impotriva razelor UV. 
- usa de acces dubla, inchidere cu fermoar. 
- sera portabila, poate fi usor de montat.

IN ORICE ANOTIMP: Aceasta sera va permite sa aveti grija de plantele dvs. pe tot parcursul anului. Legume, flori sau plante exotice: vor fi in sfarsit in siguranta in orice conditii meteorologice!
DESIGN COMPACT: Cuvantul de ordine, caracter practic. Aceasta sera a fost conceputa pentru a va usura munca si este dotata cu 2 rafturi pentru a organiza plantele, ghivecele si uneltele de gradina.
MATERIALE DE CALITATE: Cu copertina din PE, impermeabila si anti-UV, plantele dvs. vor fi intotdeauna in siguranta. Usile sunt cu fermoar si pot fi rulate si lasate deschise dupa cum este necesar.
STABILA SI SOLIDA: Structura din otel este rezistenta si acoperita cu materiale anti-rugina, pentru a garanta o durata lunga de viata.
VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru Outsunny Sera de Perete cu 2 Rafturi pentru Plante, 214x120x215cm, Verde

VEZI ALTE MODELE DE SERE PENTRU GRADINA!

Articol realizat ca afiliat AOSOM!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii