Combine frigorifice NO-FROST de la A+ in sus: Samsung, Beko, Whirlpool, Bosch

 Frigidere/ combine frigorifice NO-FROST

Daca sunteti in situatia de a cumpara un frigider nou, e bine sa cautati un aparat cat mai economic energetic, in conditiile noi de scumpiri ale curentului electric.

S-au cam scumpit toate, deci si frigiderele, nu mai gasesti nimic bun sub 2500 de lei.

Care ar fi caracteristicile pe care sa le urmariti, in afara de consumul anual de curent electric:

- no-frost sau neo-frost - nu ingheata in frigider, si nu trebuie dezghetat;

- ventilatie buna - asta asigura prospetime, prin racire uniforma in frigider si in lada de legume

- in plus, unele frigidere, au functia de vacanta - adica la un consum redus, asigura racirea mancarii cand nu se deschide usa frigiderului, tu fiind plecat mai multe zile de acasa.

Am ales 4 modele de combine, astfel:

Combina frigorifica Beko RCNE560E40DZMN, 510 l, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, EverFresh, Dozator de apa, Clasa E, H 192 cm, Gri Sidef

Aceasta este combina pe care o am si eu,deja de cativa ani.
E imens, extrem de incapator, atat frigiderul cat si congelatorul, racire buna, foarte buna, suntem multumiti de el.
NEO Frost Dual Cooling
Tehnologia NeoFrost Dual Cooling, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.

Mod Vacanta
Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.
Ever fresh
Tehnologia Beko Everfresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia Everfresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp.

Display touch control
Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

Combina frigorifica Bosch KGE36AWCA , 308 l, Low Frost, VitaFresh, Super-congelare, FreshSense, Compresor Intelligent Inverter, Clasa C, H 186 cm, Alb

Iluminare LED: iluminarea perfecta a frigiderului pe intreaga durata de viata a aparatului.
Super congelare automata: optima pentru congelarea rapida a alimentelor.
Compartimentul de congelator BigBox: mai mult spatiu pentru produse congelate de dimensiuni mari.
Rafturi EasyAccess: rafturi din sticla retractabile pentru utilizare comoda si vizualizare perfecta a alimentelor.
Tehnologie LowFrost: mai putina gheata in congelator, intretinere usoara si consum redus de energie.

Spatiu mai mult pentru alimente congelate XXL, cu sertarul BigBox.
Nu conteaza daca este vorba despre petrecerea unui copil sau de congelarea unui tort de nunta - in BigBox vei gasi suficient spatiu pentru alimente congelate de mari dimensiuni. Un sertar de dimensiuni mari pentru alimente congelate si depozitarea practica a pungilor cu alimente congelate, precum cele de prajituri sau pizza.

FreshSense: conditii perfecte pentru depozitare
Datorita conditiilor optime de depozitare, alimentele tale isi pastreaza consistenta ideala, inghetata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta din frigider si congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.
Tehnologie cu invertor inteligent: interactiune eficienta.
Avem un nume pentru interactiunea inteligenta a senzorilor de temperatura, componentelor electronice si compresorului: Intelligent Inverter Technology. Senzorii de temperatura monitorizeaza continuu temperatura din interiorul si exteriorul frigiderului incorporat. Modificarile sunt transmise imediat sistemului electronic, pentru a asigura ajustarea de catre compresor a performantelor sale in functie de situatia respectiva.


Raceste uniform fiecare colt
Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata.

Functioneaza inteligent, ramane tanar
Un compresor Digital Inverter regleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, minimizeaza zgomotul si reduce uzura pentru o performanta mai indelungata.

Fara acumulari de gheata
Tehnologia No Frost previne acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in fiecare colt. De asemenea, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si sporind durabilitatea acestuia.

Stocarea obiectelor mai mari
Compartimentul mare de pe usa iti permite stocarea in siguranta a obiectelor mai mari in interiorul usii. Poate depozita cutii voluminoase de lapte si suc si doua randuri de conserve si sticle de bauturi. Elibereaza spatiul de pe raft si este excelent pentru petreceri!



Tehnologie ZenInverter
Racire extrem de eficienta si nivel de zgomot extrem de redus.
Total No Frost cu Metal MultiFlow
Asigura o distributie uniforma a temperaturii in interiorul frigiderului, indiferent de pozitionarea alimentelor.

Total No Frost cu Metal MultiFlow
Dezghetarea manuala nu va mai fi niciodata necesara
Sistemul de ventilatie asigura o circulare perfecta a aerului rece in ambele compartimente, impiedicand formarea condensului si ghetii. Sistemul Multiflow asigura o circulare perfecta a aerului rece in compartimentul frigider.

Conditii ideale pentru depozitarea alimentelor pentru mai mult timp, indiferent de pozitionarea acestora in interiorul frigiderului. Datorita distributiei uniforme a temperaturii in interiorul frigiderului.
Compartiment congelator fara formare de gheata, astfel incat sertarele sa poata fi culisate cu usurinta.
Compartiment frigider fara formare de picaturi de apa.

Usa reversibila
Schimbare simpla a directiei de deschidere a usii. In mod standard, usa se deschide spre dreapta insa, daca este necesar, directia de deschidere poate fi modificata pe partea stanga, pentru o potrivire optima in bucataria ta. Cand produsul este complet instalat, unghiul maxim de deschidere este intre 90 si 95 de grade.

VEZI TOATE FRIGIDERELE NO-FROST!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii