Cele mai frumoase pahare de Sarbatorile de iarna - termorezistente, cu fulgi de nea

Pahare termo 4Home Hot&Cool Snowflake 350 ml, 2 buc. 

Această cană termo elegantă este concepută pentru zilele relaxante de iarnă. Este decorată cu fulgi de zăpadă delicate, care vor transforma cana într-un accesoriu numai potrivit pentru ceaiul preferat, ciocolată caldă sau vin fiert. 

Pur și simplu un accesoriu perfect pentru clipele în care putem să ne înfășurăm într-o pătură caldă și să ne bucurăm de peisajul de iarnă.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. 
În cazul băuturilor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

  • menține temperatura ideală pe durata îndelungată
  • la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți
  • băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet
  • paharul nu se brumează
  • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi
CUMPARA Pahare termo 4Home Hot&Cool Snowflake 350 ml,2 buc. !

Articol realizat ca afiliat e4home!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii