I se spune PINGUINUL - Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto

 Espressor NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Cred ca este unul dintre cele mai bune espressoare cu capsule de pe piata - sunt fanul espressorului NESCAFÉ® Dolce Gusto® de ani de zile - sim daca la inceput, nu existau atatea variante de cafea compatibile cu Espressorul cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto, acuma foarte multi producatori de cafea livreaza capsule compatibile, astfel incat poti sa cumperi pentru micul espressor - alintat si PINGUIN, cafea Lavazza, Starbucks, diverse marci italiene, Dallmayr, si, in afara de cafea, gasiti si cafea fara cofeina, ciocolata calda, sau chiar capsule pentru ciocolata alba - e o nebunie!

Capsule pentru espressorul NESCAFÉ® Dolce Gusto® se gasesc si in strainatate, astfel incat noi il luam cu noi in vacanta - ca nu ne putem lipsi de o cafea buna la prima ora a diminetii, sau de un capuccino pe la amiaza!

Iata o scurta descriere a ceea ce face micul PINGUIN NESCAFÉ® Dolce Gusto®:

Prepara bauturi pe baza de cafea, cu o crema catifelata, datorita sistemului de inalta presiune de 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te poti bucura de bauturi cu arome bogate de fiecare data.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci capsula in aparat si sa te bucuri de una dintre cele peste 30 de bauturi oferite de catre aparat. Sistemul de incalzire rapida atinge temperatura ideala in 30 de secunde.

Functia Eco opreste automat aparatul dupa 1 minut de la terminarea procesului de preparare pentru un consum redus de energie.

Peste 30 de retete savuroase

Bucura-te de cele peste 30 de retete premium pe care NESCAFÉ® Dolce Gusto® le ofera. Savureaza un Ristretto puternic, Espresso intens, Lungo aromat pana la Cappucino spumos si Latte Macchiato rafinat. De asemenea, aparatul ofera posibilitatea de a prepara ciocolata calda, ceai si bauturi reci.

Iata cele doua modele pe care am decis sa vi le prezint:

Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS KP1A0810, 1600W, 15 bari, functie eco, capacitate rezervor 0.8L, negru

Disponibil pe alb, rosu si negru - cum va place!
• Espressor manual cu un design compact, compatibil cu toate capsulele sigilate ermetic NESCAFÉ® Dolce Gusto®;
• Sistem de inalta presiune de 15 bari pentru bauturi pe baza de cafea  cu o crema catifelata si densa;
Prepara bauturi pe baza de cafea cu spuma catifelata si densa, datorita sistemului de presiune al aparatului de 15 bari.
Functii
Indicator luminos
Indicator nivel apa
Sistem anti-alunecare
Tava de scurgere detasabila
Rezervor apa detasabil


Disponibil pe mai multe culori.
APARAT PREMIAT - Castigator al premiului Red Dot si iF Design 2015.
- Dimensiune ajustabila a bauturii prin functia Play & Select;
- Mod Eco: se inchide automat dupa 5 minute. 
- Consum energie: clasa energetica A.
 Pur si simplu introduci capsula preferata si iti alegi dimensiunea bauturii prin functia Play & Select pentru a-ti crea cafeaua perfecta. Aparatul tau de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me se va opri automat la momentul potrivit.

Iata doar cateva tipuri de cafea compatibile Dolce Gusto:

Articole vandute de eMAG - unde sunt afiliat!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii