Pachet promo - Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me KP123B31, 1500 W, 15 bari - espressorul PINGUIN + 3 cutii capsule CADOU

Pachet promo: Espressor cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me KP123B31, 1500 W, 15 bari, functie eco, capacitate rezervor 0.8 l, gri + NDG Coffee Moka 16Cap3x144g RO

Prepara bauturi profesionale cu o spuma catifelata datorita sistemului de inalta presiune de pana la 15 bari. Capsulele sigilate ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te poti bucura de bauturi cu arome bogate de fiecare data - chiar asa este, gasesti o gama extrem de bogata de cafea pentru acest mic robotel de cafea - mai jos puteti vedea ce provizii mi-am facut eu - si inca nu am luat toate marcile si aromele care exista pentru Pinguinul Dolce Gusto de la Krups!

Cred ca Espressorul cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me este cel mai de succes aparat de cafea cu capsule - datorita gamei variate de cafea, ciocolata si ceai pe care o poti pentru acesta!

Chiar poate concura cu succes cu espressoarele scumpe care folosesc boabe de cafea - are aceeasi putere, si poti avea mult mai multe tipuri de cafea cu acest espressor Dolce Gusto!

Este suficient de mic si usor incat sa il iei cu tine in vacante!
Aparatul se incalzeste foarte repede, se opreste automat - acesta, pe care vi-l prezint, are cateva presetari - asa cum se vede in imaginea de mai jos - si fiecare cutie cu cafea iti arata cate liniute sa setezi pentru cafeaua respectiva - setarea, de fapt, inseamna sa muti banda aceea transparenta in sus si in jos, nu e nici o filozofie - dupa ce afli cum iti place, poti sa o prepari in orice mod iti place!
E super practic si iese o cafea super-gustoasa!
Mititelul de el, Espressorul cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me, este foarte simpatic, si la vara va face o excusie cu noi, in vacanta, asta e sigur - sa stiti ca si in strainatate se gasesc capsule pentru Dolce Gusto!

- Ciocolata calda
- Espresso
- Espresso lung
- Espresso macchiato
- Cappuccino
- Latte macchiato
- Caffe Latte
- Americano
- Ceai
- Poti scoate apa fierbinte pentru ceai

Espressorul cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me poate fi si un excelent CADOU, cu siguranta va fi apreciat si indragit!
Aici sunt deliciile mele - le gasiti pe toate la eMAG!
Espressorul cu capsule Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me are un atat de mare succes la public, incat mereu se epuizeaza stocurile, ca sa nu mai zic de capsulele de cafea, atat de vanate  - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii