Va ajut sa gasiti o saltea buna

SALTEA 20 CM FERMITATE AJUSTABILA IMEMORY S PLUS

Cea mai ajustabilă și confortabilă saltea, perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului, oferind posibilitatea de a regla nivelul de susținere și fermitate. Straturile de arcuri din spumă Octaspring® în formă de S îți mențin coloana vertebrală aliniată și asigură un flux mare de aer. Ideal pentru cupluri, datorită nucleului său dublu.

Sunt disponibile foarte multe dimensiuni - ALEGE AICI - PROFITA DE REDUCERILE MOMENTULUI!

PRIVEȘTE ÎN INTERIORUL SALTELEI
1) PARTEA SUPERIOARĂ A HUSEI - CLEANEFFECT® ȘI TRATAMENT RE-VITALIZE
Tratamentul CleanEffect(R) oferă protecție antiacarieni, antibacteriană și antimicrobiană. Tratamentul Re-Vitalize ajută la îmbunătățirea calității somnului, crește energia, ajută la regenerare și ajută la un somn mai bun.

2) SPUMĂ CU MEMORIE CU CELULE DESCHISE DE 2 CM, MATLASATĂ ÎN HUSĂ
Acesta răspunde la poziția, greutatea, forma și temperatura oricărui corp. Se mulează perfect pe conturul acestuia și reduce punctele de presiune pe părțile expuse, mușchi și oase.

3) 3-9 CM DE SPUMĂ MAI MOALE ECOCELL® PORTOCALIE
Cel mai moale dintre straturile acestei saltele, alcătuit dintr-o spumă foarte elastică, care sporește senzația de confort și susținere.

4) 1 CM DE STRAT DE ECHILIBRARE
5) STRATUL UNIC DE 3 CM ÎN FORMĂ DE S AL NUCLEULUI OCTASPRING®.
Acesta urmărește conturul coloanei vertebrale și o menține într-o poziție sănătoasă pe parcursul întregii nopți, indiferent de poziția de dormit. De asemenea, oferă 3 zone de confort separate pentru a asigura o bună ergonomie și o sinergie cu mișcările corpului tău.

6) 1 CM DE STRAT DE ECHILIBRARE
7) 3-9 CM DE SPUMĂ MAI FERMĂ ECOCELL® ALBASTRĂ
Cel mai ferm dintre straturile acestei saltele este realizat dintr-o spumă foarte elastică, care sporește senzația de confort și susținere. Acest strat oferă un confort personalizat, cu o structură celulară elastică 3D formată din celule mici, pline de aer, care se adaptează la forma și greutatea corpului tău.

8) HUSĂ LAVABILĂ CU FERMOAR ȘI 4 MÂNERE
Husa este căptușită cu umplutură 100% PES.

Datorită celor 8 combinații, este perfectă pentru orice formă a corpului, greutate și poziție de dormit. Mai mult, dimensiunile duble au o parte centrală dublă reversibilă, ceea ce o face alegerea ideală pentru cupluri. Este structurată în așa fel încât să răspundă perfect la toate punctele de presiune ale corpului și să rămână confortabilă. 

Stratul unic în formă de S cu 3 zone de spumă Octaspring® tridimensională este bine ascuns între 2 straturi de spumă Ecocell® (unul mai moale, celălalt mai ferm), asigurându-ți suportul necesar, menținându-ți coloana vertebrală aliniată. În plus, arcurile din spumă îmbunătățesc ventilarea și igiena. În partea de sus, husa este tratată cu un tratament antiacarieni, antibacterian și antiodor.

VEZI TOATE DETALIILE pentru SALTEA 20 CM FERMITATE AJUSTABILA IMEMORY S PLUS!

Articol realizat ca afiliat Top Shop si Dormeo!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii