Vase de gatit TITANIUM LEGEND

 COMBINAȚIA PERFECTĂ DE MATERIALE TRADIȚIONALE ȘI MODERNE

 Delimano Titanium Legend combină două materiale de cea mai bună calitate:

Oțelul carbon emailat este un material fiabil și robust, folosit de bunicii noștri de decenii întregi. Este mai receptiv la căldură, adică încălzește mai repede, mai uniform, fără zone fierbinți și reține căldura mai mult. Stratul exterior de email oferă durabilitate extinsă, rezistență la coroziune și un aspect minunat fără a fi afectat de trecerea timpului.

Acoperirea multistratificată QuanTanium® pe bază de apă este consolidată cu particule de titan și oferă până la 25.000 de cicluri de testare a rezistenței la abraziune umedă și până la 25.000 de cicluri de testare a conductivității termice. Acest lucru înseamnă că oferă o rezistență incredibilă la zgârieturi, abraziuni și folosire, în timp ce își menține minunatele proprietăți antiaderente - pentru o lungă perioadă de timp.

Combinația perfectă de materiale tradiționale și moderne permite gătitul pe orice tip de plită: pe gaze, electrică, ceramică sau cu inducție.
FABRICATE ÎN SPANIA


VEZI TOATE PRODUSELE DIN GAMA TITANIUM LEGEND!

Articol realizat ca afiliat DELIMANO!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii