Aparat pentru deserturi si produse de patisserie Tefal Cake Factory Delices

APARAT INTELIGENT PENTRU DESERT: coace perfect prajituri, checuri si alte deserturi

Acest aparat este SUPER FAIN!

Mic, compact si extrem de util si eficient!

Aparatul pentru deserturi si produse de patisserie Tefal Cake Factory Delices - este o adevarata bijuterie pentru bucatarie, te ajuta sa gatesti foarte repede si bine datorita programelor de coacere care nu te lasa sa gresesti!

• REZULTATE PERFECTE: 5 programe automate cu posibilitatea ajustarii temperaturii (torturi, prajituri, lava cake, bezele, crème), + 1 Modul Manual.
• USOR DE UTILIZAT: simplu ca joaca unui copil.
• ACCESORII CREABAKE: 1 tava antiaderenta mare pentru torturi, 6 forme de briose, 6 forme de mini-prajituri, gratar metallic pentru forme.
• INSPIRATIE: carte de retete si ghid de utilizare, impreuna cu access la peste 100 de retete in aplicatia de mobil.
• COMPACT: usor de depozitat.


Cake Factory Delices este ideal pentru a impartasi momente speciale in familie, garantand rezulate perfecte de fiecare data atunci cand vine vorba de negrese, briose, checuri, bezele, prajituri mici sau mari....chiar si obtinerea de creme traditionale de casa!
Cu Cake Factory Delices pregatirea prajiturilor pufoase si a deserturilor delicioase este usoara datorita celor 5 programe automate cu control inteligent al temperaturii. Pentru mai multa libertate si creativiate, profitati de Modul Manual.
Cu un design inteligent, usor de utilizat, elimina presupunerile la coacere, facandu-l perfect pentru a fi folosit si de "ajutoare mici" ale familiei. Tot ce aveti nevoie pentru a incepe este inclus in cutia produsului: o tava CREABAKE, sase forme pentru briose CREABAKE, sase forme pentru mini-prajituri CREABAKE, un gratar metalic pentru forme, precum si o carte de retete si un ghid de utilizare rapid.

Puteti descoperi peste 100 de idei de retete pas cu pas in aplicatia mobila! 

Cu o dimensiune generoasa, dar compacta, usor de depozitat, acest aparat de copt va inspira intreaga familie!
Cake Factory Delices: Rezultate perfecte si diverse de fiecare data!
Cand vine vorba de coacere, lasati distractia si creativitatea sa va conduca!
Cele 5 programe automate cu control inteligent al temperaturii, plus Modul manual, elimina greselile de coacere lasand loc doar inspiratiei dvs.!
Tot ce aveti nevoie pentru a incepe: o tava antiaderenta CREABAKE, sase forme de briose CREABAKE, sase forme de mini-prajituri CREABAKE, un gratar metalic pentru forme, o carte de retete, un ghid de utilizare rapid si o aplicatie mobila pentru retete - aceast aparat pentru coacere asigura usor si rapid rezultate perfecte!

VEZI TOATE DETALIILE pentru  Tefal Cake Factory Delices!

Articol realizat ca afiliat FLANCO!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii