Camera Montessori pentru copii - Încurajarea siguranței și stimei de sine

 Camera Montessori Big Bed

Noi ca părinți am ales încurajarea siguranței și stimei de sine! Și ca antreprenori am ales să creăm produse pentru cei care vor alege același lucru.

Camera Montessori este mediul care facilitează acest proces de educație în care copilul devine arhitectul propriului univers:

Cunoscând faptul că jucăria luată de pe raft va trebui așezată la loc după ce am terminat cu ea, sau că hăinuțele sunt alegerea lui, numai să le selecteze din dulăpiorul care este foarte la îndemână. La prânz sau seara, își alege cartea preferată din care să îi citească mama sau bunicul, iar în pat se va sui de câte ori vrea și va putea să coboare cu aceeași ușurință sau, pur și simplu, dacă vrea să deseneze ceva, are mereu varianta de a face asta folosind cretă sau marker, cu sau fără scăunel (care la nevoie se transformă și în măsuță).

Copilul crescut în acest mediu prietenos pentru el și atent cu nevoile lui va fi un copil educat în timp, ce se joacă ordonat, în timp ce își gestionează propriile nevoi; această abordare este garanția unei educații bazate pe învățare și cunoaștere, iar aceasta va duce la un nivel ridicat de stimă de sine, precum și la un grad mai mare de adaptabilitate în viața de zi cu zi.

Copilul crescut astfel se va transforma într-un adult care va fi în măsură să își rezolve singur problemele și să le gestioneze pe măsură ce acestea apar – va fi un copil mai ordonat, mai disciplinat cu propria persoană și mai pregătit în fața încercărilor vieții.

Camera Montessori nu este o colecție de piese de mobilier, ci este însuflețirea unui start bun în viață pentru copilul dumneavoastră!

Cu o stimă de sine ridicată
Mediu pregătit și sigur în care copiii să se relaxeze
Învățare și cunoaștere
Respect, valoare individuală

VEZI DETALII PENTRU Camera Montessori Big Bed

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii