Promotie la aspiratoare verticale si mopuri cu aburi

Cum sa scapi de o parte din chinurile curateniei 

Aspiratoarele verticale sunt de mare ajutor - foarte usor de folosit, depozitate usoara, intr-un spatiu mic, dupa usa din camara sau debara, pregatit in orice clipa pentru a fi folosit!

De foarte multe ori doresti sa aspiri asa, rapid, prin camera, pe hol, prin bucatarie - si nu vrei sa scoti tot arsenalul aspiratorului - pentru asta aspiratoarele verticale si mopurile sunt foarte practice. Inca daca iti iei un aspirator vertical fara fir, va fi totul si mai usor.

Asa ca am ales 4 astfel de produse, pe care le puteti vedea mai jos:

Aspirator de mana Jimmy JV35, UV, Antiacarieni, 14000 Pa (Argintiu/Negru)

Aspiratorul antiacarieni JIMMY JV35 Vacuum Cleaner este un aspirator de mana cu raze ultraviolete (UV) si este gandit pentru a fi folosit pe pat, pe saltea, pe canapea, pe fotolii si in general pe tesatura unde se pot ascunde acarieni si bacterii si care atrage usor praful.

Datorita puterii imense a motorului de 700W, a razelor UV si a temperaturii constante de 60°C, dispozitivul te scapa ca prin minune de particulele de praf si acarienii ascunsi in saltea!


Aspirator vertical fara fir Dyson V12 Laser Slim Absolute, 545W, 29.40V

Colecteaza rapid parul lung si parul de animale. Bara cu perie conica si tehnologie anti-incurcare Dyson indeparteaza parul in spirala direct in recipientul de colectare.

Fara praf sub mobilier! Capatul de curatare Laser Slim Fluffy cu latimea de 25 cm, prevazut cu filamente moi de nailon si filamente de fibra de carbon anti-statice, indeparteaza praful de pe podele dure si din spatiile inguste. 


Mop cu abur Zelmer ZST1300, 0.4 L (Alb/Albastru)

Mopul cu abur Zelmer ZST1300 este folosit pentru curățarea podelelor și covoarelor cu abur fierbinte. Această metodă de curățare asigură o eficiență ridicată în îndepărtarea nu numai a murdăriei, ci și a microbilor invizibili și a alergenilor. 
 
Mopul cu abur Zelmer este gata de lucru în doar 20 de secunde. Are 2 x mop interschimbabil din microfibră și un mop pentru curățarea covoarelor , datorită căruia poți curăța eficient întreaga casă.

Aspirator vertical cu acumulatori Bosch BCH6L2561, 25.2 V, 0.9 L, Automonie 60 min

• Fara cablu. Fara compromiterea performantelor de curatare. Aspiratorul fara fir de la Bosch cu o durata de functionare de pana la 60 de minute.
• Motor LongLife pentru performante ridicate si durata indelungata de viata
• Tehnologia litiu-ion de la Bosch: acumulatori reincarcabili, durabili si puternici, durata de functionare prelungita si timp de incarcare redus
• Rezultate excelente de curatare in profunzime a tuturor tipurilor de pardoseli datorita tehnologiei fara sac foarte eficiente si a periei de curatare de inalta putere pentru toate tipurile de pardoseli

VEZI TOATE DETALIILE PENTRU Aspirator vertical cu acumulatori Bosch BCH6L2561, 25.2 V, 0.9 L, Automonie 60 min

VEZI ALTE ASPIRATOARE VERTICALE SI MOPURI CU ABURI!

Articole vandute de EVO-MAG- unde sunt afiliat!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii