SET PERNĂ ȘI PĂTURĂ confortabile și calde

 SET PERNĂ ȘI PĂTURĂ WARM HUG

Foarte frumoase si foarte moi si calduroase aceste seturi de patura si perna - moi, pufoase, calduroase - diverse culori!

Combinația perfectă între o pernă moale și o pătură somptuoasă, pe care toți o adoră. Ideal pentru decorarea casei sau pentru a-l lua cu tine în deplasare. Perfect ca și cadou. Disponibil în 6 culori cu 2 modele, reversibile pentru mai multe stiluri în unul singur. Fabricat din materiale de înaltă calitate, lavabil la 30°C

Nimic nu se compară cu statul acasă în serile lungi și reci, acoperit de o pătură blândă, confortabilă și caldă, sorbind băutura preferată în timp ce citești o carte sau te uiți la televizor. Alături de perna pentru susținerea capului sau a spatelui și de pătura sub care să te cuibărești.

Fiecare set Warm Hug oferă un confort profund prin simțul tactil, cu o combinație de materiale și texturi care vă ajută să te relaxezi și să faci din casa ta un sanctuar confortabil pe tot parcursul iernii. Pătura luxoasă are un design reversibil, o parte este din fleece de flanelă plușată cu linii sau catifea cu un model solid și modern, iar cealaltă parte este din blană artificială albă super moale și elegantă. Perna este umplută cu microfibre Wellsleep® pentru a oferi un volum plin, ușor și aerisit, cu o moliciune pufoasă, pe care te simți minunat să te odihnești. La fel ca și pătura, și perna are un design reversibil.

VEZI TOATE DETALIILE PENTRU SET PERNĂ ȘI PĂTURĂ WARM HUG!

Articole vandute de DORMEO - unde sunt afiliat!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii