3 modele de perne: AIR+ SMART, ANATOMICA ALOE VERA, SET HAPPY DREAM

 Perne pentru cel mai bun conform

Pentru ca somnul si odihna sunt extrem de importante pentru sanatatea noastra si pentru intreaga noastra activitate, cautam mereu o perna potrivita, care sa ne ajute sa ne odihnim.

Am gasit pernele pe care le vedeti mai jos - extrase din oferta DORMEO.

PERNA AIR+ SMART

    Perna Air + Smart 40x60cm este concepută pentru a se adapta oricărei poziții de dormit. 
Design 2în1 - clasică și anatomică. (Perna Air + Smart poate fi cumparata de AICI)
    Partea anatomică oferă sprijin gâtului și coloanei vertebrale, în timp ce partea clasică, umplută cu microfibre Wellsleep, asigură o respirabilitate deplină. 
Este respirabilă și are protecție antibacteriană. 
Este potrivită pentru toate stilurile de dormit. Lavabilă la 40°C.
    Perna AIR + Smart este special concepută pentru a se adapta oricărei poziții de somn și, în final, ajută la reducerea mișcărilor în timpul somnului. 
    Poți alege între 2 părți (anatomică și clasică) și poți regla perna în funcție de poziția dorită de dormit. Designul reversibil și fermoarul pe partea laterală te vor ajuta, de asemenea, să reglezi înălțimea pernei. 
    Alege partea anatomică cu tubul Octaspring® respirabil pentru a oferi sprijin anatomic gâtului și coloanei vertebrale. 
    Tubul Octaspring este confecționat din poliuretan și spumă de memorie de calitate, cu o structură de spumă deschisă în fagure care permite elasticitatea, respirabilitatea sporită și asigură un mediu de dormit mai igienic.
    Husa pernei Dormeo AIR+ Smart conține fibre modulare TencelTM Modal - natural moi pe piele și excepțional ecologice. În afară de aceasta, husa este de asemenea îmbogățită cu tratament CleanEffect® pentru a o face anti-acariană, anti-bacteriană, anti-microbiană, anti-miros și anti-praf.

    Cu tratamentul Adaptive în husă, care răspunde la temperatura actuală a corpului, îți va menține cald în timpul iernii și răcoare în timpul verii. Perna are dimensiunea 40x60 cm și este potrivită pentru toate stilurile de somn: pentru lateral, spate sau stomac. Perna se poate spăla la 40 ° C.

Atenție: Îndepărtează tubul de octaspring înainte de spălare. Pentru a evita formarea pâlcurilor de material, te rugăm să scuturi perna după spălare și să repeți în timp ce se usucă. Asigură-te că usuci complet perna înainte de utilizare.



Perna anatomică Aloe Vera 2in1 este ideală pentru orice stil de dormit. Poți regla individual înălțimea pernei în funcție de nevoile tale personale. 
Fabricată din material ecologic. 
Perna este complet lavabila la 60 de grade C, temperatură care ucide acarienii. 
Dimensiunea pernei este de 50x70 cm.
    Perna anatomică Aloe Vera are doua părți speciale care variază în volum și fermitate pentru a oferiun suport adecvat capului și gâtului în același timp toată noaptea.
Partea îngustă vă asigură un sprijin mai ferm în zona gâtului și a umerilor
Partea mai lată oferă o senzație mai confortabilă în zona capului.
    Prin urmare, perna anatomică Dormeo Aloe Vera este potrivită pentru toate stilurile de dormit: lateral, pe spate și pe burtă.
    Umplută cu fibre Wellsleep și îmbogățită cu Aloe Vera.
    Ambele părți sunt umplute cu fibre pufoase Wellsleep care vă oferă o senzație asemănătoare cu cea de puf, dar fără alergii. 
    Husa este realizată din fibre Softdream și este îmbogățită cu finisaj cu Aloe Vera care vă oferă o senzație liniștitoare, relaxantă și moale pe piele. - VEZI TOATE DETALIILE pentru PERNA ANATOMICA ALOE VERA II 50X70 CM


SET PERNE HAPPY DREAM
Umplutura cu microfibre Wellsleep® le fac extraordinar de moi. 
    Husa reversibilă are un model geometric îndrăzneț, în albastru și alb pe o parte și un albastru marin pe cealaltă parte. 
    Sunt lavabile, permit circulația optimă a aerului și sunt rezistente la pete, mirosuri neplăcute și mucegai.
DESIGN 2ÎN1, UȘOR DE SCHIMBAT
    Husa care estre ușor de îndepărtat și de înlocuit, este și reversibilă, oferindu-ți două stiluri într-o singură pernă. Alege dintre un model geometric îndrăzneț albastru și alb sau unul mai discret, albastru marin. 
    Poți schimba cu ușurință stilul pernei ori de câte ori se schimbă tendințele prin simpla achiziționare a unei huse standard de pernă de 45x45 cm, menținându-ți casa fresh, colorată și în trend.

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii