Cele mai bune cratite si tigai - cu maner detasabil

 Pentru depozitarea perfecta a cratitelor in dulap

Cu aceste cratite, oale si tigai, cu maner detasabil, te vei descurca perfect cu depozitarea lor in dulap - mi se par perfecte!

Daca la un moment dat doar Tefal avea astfel de oale cu maner detasabil, acuma s-au orientat spre aceasta functionalitate si alti producatori, cum puteti vedea mai jos:

Set de 5 piese Cooking by Heinner Salsa, aluminiu

 Setul de vase de gatit  5  piese Salsa  este fabricat din aluminiu  cu acoperire antiaderenta XYLAN, facand astfel ca produsul sa pastreze caldura o perioada mai mare de timp, reducand considerabil timpul de gatire cat  si consumul de energie.
    Setul este  prevazute cu  un capac din sticla termorezistenta si  un maner detasabil, potrivit pentru  toate cele 3 vase de gatit.
    Pot fi folosite pe plite cu: gaz, electric, halogen, inductie, vitroceramic.
Compatibile masina de spalat vase.

Set de 10 piese Tefal Ingenio Emotion tigaie 22X26cm, cratita 24cm, craticioara 16X20cm, capac ermetic 16X20 cm, 2 manere detasabile, capac sticla 24 cm

Setul de 10 piese Tefal Ingenio Emotion a fost conceput special pentru a-ti usura sesiunile de gatit. Treci de la plita la cuptor apoi la frigider* datorita manerului detasabil ce este mai mult decat un simplu accesoriu: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg**. Tefal Ingenio Emotion a fost proiectat pentru a imbunatatii experienta gatitului datorita designului sau elegant. Vasele sunt confectionate din inox de calitate premium si baza groasa pentru rezultate omogene. Invelisul antiaderent este 100% sigur**** si ofera o rezistenta sporita.
Economiseste spatiu: designul stivuibil iti va permite sa depozitezi vasele unul peste altul pentru a economisi spatiu in bucataria ta.
Maner detasabil: acesta poate suporta o greutate de pana la 10 kg
Usor de curatat: tigaia poate fi curatata cu usurinta datorita invelisului antiaderent si este compatibila cu masina de spalat vase.
Indicator de temperatura: indicatorul inovativ Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.
Compatibilitate cu sursele de caldura: tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Tigaie dubla, cu inductie si maner detasabil, diametru 30 cm, aluminiu, 21906

    Se poate folosi pe aragaz, plita electrica, in cuptor sau pe foc deschis, jar.
    Aluminiu chiar daca se incalzeste mai greu, distribuie si pastreaza caldura mult mai bine decat alte tipuri de vase.
    Folosit in bucatarie sau in aer liber, acest vas practic indestructibil va ramane in mainile generatiilor de bucatari.

Set 10 piese TEFAL Ingenio Easy Cook & Clean L1539053, maner detasabil, invelis antiaderent Titan, indicator termic Thermo Signal, negru

FABRICAT IN FRANTA: Tefal Ingenio Easy Cook & Clean este proiectat si fabricat in Franta la inalte standarde de calitate
Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu click.

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita manerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitata cu usurinta, iar spatiul este eficientizat la maxim! 

Vasele Tefal Ingenio Easy Cook & Clean au fost proiectate special pentru a-ti oferi un plus de confort in utilizare in fiecare zi, cu rezultate perfecte si  invelis antiaderent pentru curatare rapida, fara efort.
INVELIS ANTIADERENT DURABIL: invelisul Tefal Titanium ofera performante antiaderent excelente. 100% sigur, nu contine PFOA, plumb sau cadmiu

VEZI CELE MAI UTILE PRODUSE DE GATIT PENTRU TINE!

Produse vandute de eMAG - unde sunt afiliat!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii