Pachet espressor Nespresso De'Longhi + capsule CADOU

 PROMOTIE la Espressoarele Nespresso De’Longhi

Nespresso De’Longhi este o mașină compactă și elegantă pentru espresso, cu un design inconfundabil,  concepută pentru utilizarea acasă. Este un sistem bazat pe capsule, ceea ce înseamnă că utilizează capsule pre-măsurate de cafea pentru a face espresso, astfel că nu este nevoie de măcinarea cafelei sau de măsurarea boabelor, capsule din aluminiu, sigilate ermetic.

Espressorul Nespresso De’Longhi - are un design elegant cu o amprentă mică, ceea ce face ușor să o încadrezi în orice bucătărie. Există o varietate de culori disponibile pentru a se potrivi decorului bucătăriei tale.

Una dintre caracteristicile distincte ale Nespresso De’Longhi este timpul său rapid de încălzire. Se poate încălzi și fi gata să facă espresso în doar 25 de secunde, ceea ce este excelent pentru persoanele care au puțin timp dimineața.

Espressorul Nespresso De’Longhi este ușor de utilizat, cu o simplă operare cu un singur buton și o funcție de oprire automată care oprește mașina după un timp presetat de inactivitate. De asemenea, are un rezervor de apă și tavă de scurgere detașabile pentru curățare ușoară.

Un Espressor Nespresso De’Longhi este o opțiune excelentă pentru oricine dorește o modalitate convenabilă și elegantă de a face espresso acasă.

Nespresso aplica unele dintre cele mai riguroase standarde de selectie a cafelei, realizand 30 de sortimente de cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenti cunoscatori.

Am ales cateva modele, din promotie, care vin fie cu CAPSULE CADOU, fie cu un APARAT DE SPUMAT LAPTELE CADOU, iar intreaga oferta la Espressoarele Nespresso De'Longhi este AICI!

Ce am ales pentru voi:

Espressor Nespresso De’Longhi Gran Lattissima Black, 19 bari, 1400 W, 1.3 l, Negru + 14 capsule cadou - VEZI OFERTA


Pachet espressor Nespresso De'Longhi Essenza Mini Black, 19 bari, 1260 W, 0.6 l + Aparat pentru spumare lapte AEROCCINO 3 Black 410W - VEZI OFERTA





VEZI INTREAGA OFERTA LA Espressoarele Nespresso De'Longhi!

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii