Cel mai bun pret: Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI

 Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb

Un aparat de aer conditionat excelent - va spun asta pentru ca si eu am un Star Light din 2019 - si merge perfect, il curatam de 2 ori pe an, toamna si primavara, si atat.

Este foarte silentios si face exact ce trebuie - raceste!

Si cred ca are cel mai mic pret de pe piata!

Ba chiar, acesta e mai bun decat cel pe care il am eu, fiind o generatie mai noua.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb Vara asta Star-Light iti racoreste casa de la distanta! 

Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau! 
Treaba asta cu wi-fi-ul mi se pare exclenta!

Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa? 
Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor? 
Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat? 
Nimic mai simplu, de acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
 Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcate fara nicio indoiala. 
Eficienta: Star-Light ACT-12WIFI este dotat cu functia Inverter, functie ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu-i vibratiile si zgomotul cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul conditionat sa ajunga la temperatura dorita pe care o mentine constanta fara variatii deranjante. 
Pe langa functia Inverter, aparatul Star-Light include clase energetice superioare precum A+ la incalzire si A++ la racire, ce-i confera acestuia avantajul unui consum energetic redus. 
Functia de dezumidificare: Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului. 
Functia JET: Reprezinta cea mai rapida metoda de racire disponibila, ce seteaza aparatul pentru o functionare la viteza mare de ventilatie, racind incaperea mult mai rapid decat in cazul altor setari. 
Functiile Sleep/Night mode si Timer se dovedesc si ele utile in functie nevoile fiecaruia.

CUMPARA AICI  Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb

Articol realizat ca afiliat eMAG!
Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii