PLITA ELECTRICA FOUR SEASONS

 Plita electrica cu infrarosu

12 trepte de temperatură cu până la 300 ͦ C!
        Această plită reprezintă dispozitivul de bucătărie potrivit pentru orice ocazie. Fiind foarte compactă și puțin mai mare decât o oală, această plită poate să înlocuiască cu ușurință orice aparat de bucătărie. Include tehnicile de gătit a 4 dispozitive diferite:
- grătar electric 
- tavă pentru copt
- plită
- oală la abur

- plită universală
- formă pentru pizza
- tigaie pentru clătite
        Baza poate fi utilizată ca alte cratițe sau tigăi, ceea ce înseamnă că poți să gătești orice fel de preparat - gătit, prăjit, la grătar, copt sau la abur. Mic dejun, prânz sau cină - poți să pregătești cele mai delicioase mese.
Tehnologie cu infraroșu pentru preparate mai suculente
        Plita Electrică Delimano Four Seasons pregătește bucate cu ajutorul celor mai recente tehnologii în bucătărie: încălzire cu infraroșu. Această metodă se aseamană cu cea mai veche metodă de gătit, cea la foc deschis. Plitele cu infraroșu folosesc o cantitate enormă de energie termică, ceea ce înseamnă că bucatele vor fi gata mai repede decât crezi. Friptura sau cartofii vor fi gata mult mai repede decât dacă le-ai prepara cu ajutorul unui grătar obișnuit.
        Gătind prin convecție, aerul se încălzește în jurul ingredientelor, ceea ce înseamnă că o mare parte din umiditate se va evapora din ele. Energia infraroșie încălzește alimentele prin vibrația moleculelor din interiorul acestuia, fapt ce-i permite păstrarea umidității.
12 trepte de temperatură cu până la 300 ͦ C
        Cu Plita Delimano Four Seasons, dotată cu 12 trepte, poți să gătești la temperaturi cuprinse între 40 și 300 ͦ C. Datorită tehnologiei cu infraroșu, încălzirea este mult mai uniformă în comparație încălzirea pe o plită tradițioală.

Perfectă pentru persoanele care locuiesc în garsoniere, în apartamente de vacanță sau pentru rulote

CUMPARA  PLITA ELECTRICA FOUR SEASONS

Articol realizat ca afiliat TOP-SHOP!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii