Sita si vas pliabil din silicon

 Vase pliabile - super practice


        Acest vas pliabil multifuncțional este deopotrivă tocător, bol pentru spălarea fructelor și legumelor prevăzut cu dop de evacuare a apei, dar și coș de fructe și legume. Are dimensiunea de 40x30cm, este portabil și ideal atât în interiorul casei, cât și în călătorii, camping, la picnic sau grătar.


        Practic și ușor de folosit, vasul este portabil și ideal atât în interiorul casei, cât și în călătorii, camping, la picnic sau grătar.
        Poate fi folosit ca tocător de legume, fructe, carne sau verdeață, ca vas pentru spălarea acestora, sau ca recipient pentru depozitarea anumitor sticle sau alimente. Vasul se adaptează ușor necesităților tale datorită celor două trepte de pliere.



        Aceste strecurătoare pliabile au bază din plastic durabil, sită din silicon termorezistent și mânere retractabile, ergonomice și antialunecare.
        Sunt practice și ușor de folosit, nu ocupă mult spațiu, iar datorită materialului termorezistent le poți folosi pentru strecurarea alimentelor calde sau reci.
        În plus, strecurătoarele sunt rezistente și durabile și fac parte din categoria accesoriilor care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie. Se curăță ușor în mașina de spălat.

VEZI ALTE ARTICOLE ASEMANATOARE!

Articol realizat ca afiliat ALO SHOP!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii