Tigaie dublă cu suprafață antiaderentă grill și clasică Gourmet Evolution

 Tigaie dublă cu suprafață antiaderentă 

Cu tigaia dublă Gourmet Evolution vei putea frige, prăji, sota, înnăbuși sau coace orice tip de carne, pește sau garnituri fără exces de grăsime, fum și stropi în bucătărie. Cele 2 tigăi - clasică și grill - pot fi folosite atât individual cât și împreună, pentru a obține cele mai apetisante mâncăruri!  


AVANTAJE ȘI BENEFICII
Suprafață antiaderentă grill și clasică;
Distribuire uniformă a căldurii;
Mâner ergonomic cu închidere magnetică;
Preparare sănătoasă și gustoasă;
Înveliș antiaderent, mâncarea nu se arde sau lipește; 
Primești gratuit o garnitură de rezervă din silicon.
Cu tigaia dublă Gourmet Evolution vei putea frige, prăji, sota, înnăbuși sau coace orice tip de carne, pește sau garnituri fără exces de grăsime, fum și stropi în bucătărie. 
Cele 2 tigăi - clasică și grill - pot fi folosite atât individual cât și împreună, pentru a obține cele mai apetisante mâncăruri! 
Disponibila pe mai multe culori - CUMPARA  Tigaie dublă cu suprafață antiaderentă grill și clasică Gourmet Evolution
Confecționată din aluminiu turnat de 2.0 mm și înveliș antiaderent din teflon negru-marmorat ce nu interacționează chimic cu preparatele și păstrează gustul, culoarea și valoarea nutrițională a ingredientelor, tigaia menține temperatura optimă de gătit, reducând timpul de gătire și consumul de energie. Poți uita de grija preparatelor arse sau lipite! În plus, garnitura de silicon asigură închiderea perfectă: printr-o singură atingere, cele două mânere termorezistente și ergonomice se vor închide datorită sistemului magnetic. Iar prin orificiul special, aburul cald este eliminat. Tigaia poate fi folosită pe plita cu inducție, ceramică, electrică sau cu gaz.

Prepari rapid o varietate de garnituri, legume la grill, pește, friptură, clasicii mititei sau fructe de mare fără să folosești o mulțime de vase de gătit! Aerul cald circulă în interiorul tigăii, astfel încât preparatele nu se usucă și își păstrează savoarea și aromele. Forma dreptunghiulară încăpătoare îți va permite să pregătești o cantitate mare de mâncare, economisind astfel timp prețios.   

CUMPARA Tigaie dublă cu suprafață antiaderentă grill și clasică Gourmet Evolution

Articol realizat ca afiliat ALO SHOP!

Pentru multe obiecte utile si frumoase pentru casa, pentru idei home&deco, va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa.

Comentarii